Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Şubat 2021, 20:54   #14
Razor
R`
Razor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Pia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mu ddd Aaaa Razor Hakkında ne çok şey bilmiyormuşum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm sayende öğrenmiş oldum. Bende haklıyım yani adam.gece var ben gece yokum. Hemşehrim olduğunu biliyorum bir tek sanırım ahh ahh ahahajajajja. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyiki aramizdasin. Başarılarının devamını dilerim canoo.
Teşekkürü bizzat sitede edeceğim sana Hemşom ;d

Alıntı:
INFLaMeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayat yolunda basarilar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Teşekkürler.

Alıntı:
DiKeNLi-GuL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emegine Saglik Cnm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Birgun Patates Kizartmasi Mujdesini Aliriz Umarim (: Başarilar Dilerim (:
İnanmayın Annem,Amerika'nın oyunları bunlar.Benden iyi aşçı mı varmış hem.

Alıntı:
Lareina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar.
Teşekkürler.

Alıntı:
DUHAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
özür dilerim kanka hemen dökülüverdim her şeyi çok sorry bir daha yapmam ahahhshshshdc
Eyyyyşaaannnnnn,ben de diyorum patates mevzusunu nereden biliyor kdjghkl

Alıntı:
Aze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
DUHAN hadi bir daha anlat
Sen bittin bittin .d

Alıntı:
YouLosT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
basarilar dilerim emeginize saglik
Teşekkürler.

Yazar demiş ki sonra;

''Ben sadece böyle anlarda yazabiliyorum,ben olmanın dışında olduğumda yani,ben değilken.Çünkü;benim dışımda gelişen şeylerden benim içimde başka bir ben muzdarip gibi.
Benim dışımda birisi yazıyor,o yazar ben değilim,ben yazarım.''