Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Şubat 2021, 19:56   #1
RomantiC
Kelebek.TC Sunucu Sahibi
Mustafa Kemal Atatürk
RomantiC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart EyLem Nickli Arkadaşın Emek Hırsızlığı





Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rezilliğini Kepazeliğini Emek Hırsızlığını Herkes Görsün iStedim.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ßu Konunun aLtında Yaptığın Yorumlarda, "Beyin"den Bahsetmişsin. Yine Aynı Konunun aLtında Abim Abim Dediğin Adamın Mekanından, Başka Bir KanaLa NasıL Adam Çekilirmiş Göstermiş Oldun.
Kadere Bak ki, O Sunucunun Hakkını Savunmak Dahi Bana Düştü.

Heryerde Olduğu Üzere Senin Gibi Serefini Haysiyetini Kaybedip, Abi Dediği Adamın Mekanından Insanları Buharlaştıranları Çok Önemsememek Lazım. Gerçek Şu ki, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gibi ßu işi bilen Eski Kaliteli Adamlar Var Olduğu Müddetçe Insanların emeklerini Çalamayacaksınız.

Bu Yukarıdaki Fotograflarda biRiCiK Nicki, kurdaki EyLem.. Moonlight da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Keşke Biraz Haysiyetiniz, Keşke Biraz Şerefiniz Olsaydı.

Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Senin Gibi Hanımefendiler Yandaş Toplamayı Sever.. Nasıl Topladığınıda 3 Aşağı 5 Yukarı Herkes Bilir. Ama Birileride Çıkar, Bütün Pisliklerinizi Böyle Ortaya Döker.

Birde Utanmadan Sıkılmadan, "Ben Onu Denemek için Yazdım" Diye RuLing'i, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'in Ordan Adminliğimi Sildirdim Diyede MyLife yi Kandırmışsın.

Yazık.. Insanların Emeklerinin içine Etmeyin Yazık.. Sizin Gibilere Yazık..
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]