Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2021, 21:33   #1
RevivaL
IRCRehberi
RevivaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bu Tema Kaçmaz :)

Satıcısı tarafından ücretsiz dağıtılan Jet-Mag teması video,blog,sohbet, chat siteleri için ideal olarak hazırlanmış full seo dostu olarak kodlanılmıştır. toplamda 3 renk seçeneği olan ve admin paneli olan temanın detaylarını inceleyebilirsiniz.




TEMA GÖRÜNTÜLERİ







[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alıntı:
Ücretsiz wordpress magazin teması olan Jet-Mag Lite temasını siteleriniz de rahatça kullanabilirsiniz, tema tasarımsal olarak hızlı ve seo uyumlu kodlanmıştır. Jet-Mag wordpress temasının ücretsiz sürümü olan Jet-Mag Lite teması ile siz değerli kullanıcılarımıza ücretsiz wordpress temasının verebileceği bütün özellikleri vermeye çalıştık. Tabi her ücretsiz temada olduğu gibi Jet-Mag Lite temasında da bazı kısıtlamalar mevcut, bu kısıtlamalar şunlardır.

-Jet-Mag Lite temasında reklam alanları seçeneği yoktur. Full sürüm olan Jet-Mag temasında 19 farklı reklam alanı vardır.
-Jet-Mag Lite temasında kutulara istediğiniz kategoride ki içerikleri gösteremiyorsunuz. Full sürümde kutulara istediğiniz kategorilerde ki içerikleri gösterebilirsiniz.
-Jet-Mag Lite temasında widgetlerde gözüken içeriklere kategori atayamıyorsunuz, Full sürümde widgetlere kategoriler atayabiliyorsunuz.

Jet-Mag Lite temasını yukarıda ki özellikler dışında rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Aşağıda ki demo linki Jet-Mag temasının full versiyonun linkidir. Jet-Mag Lite teması açık kaynak olarak kodlanmıştır, dilediğiniz gibi düzenleyebilir veya eklemeler yapabilirsiniz. İyi günlerde kullanın.