Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2021, 21:18   #28
Şifa
Şifa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
The' Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ,@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ,@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ,@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ,@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ,@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ,@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ,@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ,@Mia,@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ,@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ,@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ,@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ,@Mihrimah ve sevimsiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
bazen bazı anlar gelir kendine cok guvendiğin kelimelerde cıkartacak bir kelime dahi bulamazsın sasarsın nutkun tutulur boğazında düğüm düğüm birşeyler oturur ve anlam veremezsin ama bilirsinki o anlamsızlıgın icinde ne de cok anlam yüklü oldugunu sizler benim icin birer ayrı anlamsınız iyi ki varsınız sizleri seviyorum sevimsiz aze sen hariç :)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] beni kayırdın ya alıcağın olsun