Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Şubat 2021, 21:36   #9
Ocean
Ocean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
KivanC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


Marjinallik, Egomanya, havalar ile herkese bir cevap verme temasina bürünmüş kişisel sorunlar kümesine girmeye çakışan birisimi bana bunlari söylüyor?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya bazı insanlar senin bu kendini bezenmiş varlik imajini onaylayabilir ama çamur gibi bulasmaya çalışan hücresel düşüncelerini meraklanma bu oportünist kavram ancak sana yakışır.
benim kimseye hava atma gibi bir ihtiyacım yok azizim, çünkü ben bu sanal ortamları sizin kadar ciddiye almıyorum ve almadım da hiçbir zaman. aramızdaki farkı belki idrak edememiş olabilirsin ama bu ortamlarda beni tanıyan insanlar bunu çok iyi bilirler.

sizin sanal ortamda yaşadığınız şeyleri kişisel hayat sorunu haline getirdiğiniz apaçık ortada. zira aklı selim hiçbir insan girip böyle bir başlık açıp, intihar mektubu gibi bir manifesto yollamaz. ben eğlenmeye, gülmeye giriyorum. benim ne seninle ne de bir başkasıyla derdim yok. hiç kimse sana karşı değil, herkes kendinden yana, yel değirmenleri yaratmaya gerek burada. sarımsağı nerede yediysen, git kokusunu orada çıkar. saçmalıklarınıza kılıf aramayın.

emin ol ki kalp kırmaya çalışsam burada benden daha güzel kalp kıran kimse çıkmaz. gerçekleri görebileceğin düzlükte sarf ediyorum kelimelerimi.

________________

Kalabalıkta karşılaştılar. Sakin denizde yılgın ilerleyen gemiler gibi, yürüyen insanların arasında. Yan yana geldiklerinde gözler birleşti, zaman durdu. Sonra geçip gittiler, ardından uyandı. Zaman hâlâ duruyordu...