Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Şubat 2021, 18:20   #1
NisarAlaz
NisarAlaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow IrcRehberi Jingle Müzik

Merhaba Degerli Ircrehberi kullanıcıları;

Bilindigi üzere Irc sunucularında en popüler departmanlardan birisi olan Radyo ve Dj Departmanı günümüz irc ortamlarında rehabet ve ilgi gören bir bölüm olmuştur.Bununla alakalı Djlerin ve Dj sorumlularının da ellerini kolaylaştırmak amacıyla bir projeyi siz degerli kullanıcılara sunmak istedim.Beni bilen tanıyan arkadaşlarımdan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] benim yaklaşık 2011 2012 den beri müzikle ugraştıgımı parçalarımın oldugunu dinleme imkanları olmasa bile biliyorlar.Benimde bu kapsamda boş zamanlarımda alt yapı muzık 1 er ve 2 dakıkalık bazı çalışmalarım var bunları whatsap ve ınstagram aracılıgı ile paylaşıyorum tabiki işlerimin bana verdigi imkan dogrultusunda yapıyorum bunları bu benim için sadece hoby.

Şimdi gelelim irc için neler düşündügüme ve neler yapmak istedigime;

Gördügüm kadarıyla forum üzerinde oldukca ilgi gören radyo sunucuları ve tanıtımları dj lerin oldukca emek verdigini görüyorum.Bunun için Sadece Ircrehberi içinde aktif olan ve sadece bu forumu kullanan sunucular için Jingle muzık hazırlayıp bu sunuculara armagan etmek istiyorum.Tabiki buna zaman gerekecek ama böyle bişey düşünüyorum şuanlık.Amacım hem destek hemde dj lerin verdigi emegi bir nebze olsun karşılamaktır.Biliyorum hazır jingler var fakat ben hayal et ve gerçekleştir düşüncesinde bir adamım.

Jingle nedir: Marka,Hizmet yada ürüne yönelik akılda kalma veya anımsatmayı yüksek tutma amaçlı şarkılı reklamlara Jingle denir.

Umarım herşey istedigimiz gibi olur çünkü bende sevdigim ve ugruna fedakarlık yaptıgım rap müzik i icra etmek ve geliştirmek istiyorum saygılarımla.
________________


sen misin seni sevdiğim o kavga,
sen o kavganın güzelliği misin yoksa...