Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2021, 19:42   #1
qöLge
qöLge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
KahKaha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize, kaleminize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] .
İçimdeki duyguları yine yazmama aracı oldunuz... Teşekkür ederim.

Yıllarca, her kadın gibi, ben de “erkek gibi olmak” mecburiyetinde hissettim. Zaman zaman hala hissediyorum. Kadın bir mühendis olarak iş görüşmelerine gittiğimde mesela. Veya dışarıda kendimi tehlikede hissettiğimde, erkek gibi davranmalıyım diye düşünüyorum.
Fakat artık biliyorum ki ne onlar kadın olmayı öğrenmek zorunda, ne de biz erkek olmayı.

Hiç bir erkeğe beni anlasın diye eteğimi vermek zorunda değilim ve onlara kendimi eşit göstermek için gücümü kanıtlamak zorunda değilim.
Kırılan tırnağıma üzülmeyi, topuklu bir ayakkabıya aşık olmayı, makyaj hataları yapmayı, istediğim çantaya bir servet yatırmayı yakıştırıyorum kendime.
Görev olduğu için değil, ihtiyaç olduğu için temizlik yapıyorum.
Birilerine bir şeyler yedirmekten mutlu olduğum için yemek yapıyorum, ben yapmazsam aç kalacaklarını düşündüğüm için değil.
Küçük insanlara, kız erkek farketmez, saygılı, sevecen ve değerleri olan insanlar olmaları gerektiğini de anne veya abla olduğum için değil, gelecek nesil onların eseri olacağı için öğütlüyorum.

Bunlar beni özgür kılıyor @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hanımcım.
Darısı diğer hemcinslerimizin başına
Evet dogali ve olmasi gereken de bu zaten.Malesef cogu hemcinsimiz psikopat insanlarin tuzagina dusuyor bilerek yada bilmeyerek. Ondan kurtulmayi basarsa bile ruhunda aldigi yaralarla normal bir bakis açisi edinebilecek mi?. Bu yazidaki hedefim zaten normal duygulari yasayanlar degil ruhlari yara alanlarin olusturacagi bir duzen. Yuzde kacimiz acaba mutlu bir hayat surmeyi basaracak??.

Gölgemle yaşayacak kadar deliyim... Kabul ediyorum....