Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2021, 14:23   #1
Yazgı
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart "IR Hanımeller Yarışıyor" Yemek Yarışması

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


HANIMELLER YARIŞIYOR




Merhaba değerli İrcrehberi.net kullanıcıları ;

Sizlere hem eğlenmek hem de marifetlerinizi sergilemek adına muhteşem bir fırsat sunuyoruz.

Konu başlığından da anlaşılacağı gibi yarışmamıza sadece hanımlar katılabilir. Üzülmeyin beyler size de bu görsel şölene ekmek banmak gibi şahane bir görev veriyoruz.

:x10: Elinizle, emeğinizle hazırlayıp pişirdiğiniz mis kokulu yemeklerinizin görsellerinden yola çıkarak değerlendirme yapılacak.

:x10: Peki ödülümüz ne olacak ? Yemeğinin görselliğiyle kazanan yarışmacımızın görselliğine ufak bir dokunuş yapacak güzel bir ödül sizlerle.. Hazır mıyız?..

:x10: Bu değerlendirme sonucuna göre 1. çıkan yemeğin sahibine @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyin sponsorluğunda "Labella Milano" serisinden bir adet renkli lens hediye edilecek ve ayrıca bir ay boyunca taşıyacağı yarışma birincisi rankı kendisine eklenecektir.

:x10: 15.02.2021 tarihi itibariyle görselleri göndermeye başlayabilirsiniz. 01.03.2021 tarihinde görseller ankete açılacaktır. 15.03.2021 tarihinde 1.olan yarışmacımız açıklanacaktır.

:x10: Önemli: Eğlenmek amacıyla yapılan yarışmamızda adil olmak ve hakkını verebilmek adına oy toplama olayı olmamasını rica ediyoruz.

:x10: Yemeklerinizin görsellerini üzerinde hiçbir işaret veya yazı bulunmayacak şekilde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nickine göndermeniz gerekiyor.

:x10: Yarışmamız İrcrehberi.net bünyesinde birleşen tüm hanımlara açıktır. Hodri meydan hanımlar..

Ircrehberi.net