Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Şubat 2021, 16:09   #1
Şifa
Şifa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Admin Verena kim?

Name (Nick):Verena

Yaşadığı Şehir:Azerbaycan Semkir

Server'daki Görevi:Admin

Neden Yayın Almıyo:Bazı aksilikler sebebiyle yayın alamıyodum, ama artık alıcam (dört gözle bekliyoruz)

Burç:Koç

Sanalda Ne Zamandır Var:5 aydır

Neden Trendsohbet
Cunkü ilk Trendsohebete geldim ve orda arkadaşlar edindim ve hepside ozel benim icin sen dahil Azelyam ailem oldularrr

Yol Arkadaşları Kimlerdi
:@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @Autimatic @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilk tanıştığım arkadaşlarım ve hepsi halada yanimda

Arkadaslar listesini @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ekle, Kaktusu es gecemem kuser bana (N3FR3T yine unutuldun son dakika hatırladı benden demesi)

Hayat Felsefesi Kimseye güvenmiyorum, ve sağlam bir kadın olarak ayakta kalmak istiyorum. Ve eğlenceli dürüst arkadaşlar edinmek :)

▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣ ۝ ▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣
Admin Verena Kimdir?
▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣ ۝ ▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣
Verenammm...
Verena Kanalımızın en minnoşu, hep sevimli tabi birde Azeri oluşu onu daha da güzel yapıyo gözümüzde. Sanki ortalıkta pıt pıt pıt dolaşıyo, herkesin halini hatrına sorar ve asla kimseyi üzüp kırmaz. O güzel Türkçesiyle herkesi mest eder. Yalnız kızı gömemiyorum . Böylede çok dikkat çekici olmuyo sanki Verenanın sırf Türkçesi için kanala mutlaka gelmelisiniz :) İnanın asla pişman olmazsınız...

Peki Sizce Verena Nasıl Biri?

?

︻︻︻︻︻︻︻︻︻︻ ۝ ︻︻︻︻︻︻︻︻︻︻
Konunun Acılmasında Emeği Geçen Arkadaşlarımız
︼︼︼︼︼︼︼︼︼︼ ۝ ︼︼︼︼︼︼︼︼︼︼

☾☆☞ @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ☜☆☽

Konu Pia tarafından (15 Şubat 2021 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir..