Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Şubat 2021, 01:21   #15
Siyah
Özel Üye
Siyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , okumak isteriz tabii. Yayınlarsan seviniriz. (:
Kesinlikle öğretmeliyiz!
-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , başkasının (hayal ürünü bile olsa) acısını hissedebilmek, insan olduğumuzu hatta kalabildiğimizi hatırlatır...
-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , bu durumun belki çok daha ağırlarını... Nice Ahmet'ler, Ayşe'ler yaşadı...
-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , bu fikri yetişkinlerimizin benimsemesi gerekiyor öncelikle!
-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , elimden geldiğince çiziktirdim.
-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , kesinlikle.
-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , bilahare şeyapıcam.(:
-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , evet. Hatırlıyorum. (:
-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , biyolojik ebeveyn olmak değil marifet...
-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , her kapının sonu aileye çıkıyor...
Ayrıca abartıp onore etmişsin.(:
-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ((:

Yapılan yorumlarda da görüldüğü üzere üç aşağı beş yukarı herkes aynı fikirde...
Peki ya bir sözünüzle bu konuyla ilgili bir yasa çıkarsaydınız, nasıl bir yasa çıkarırdınız?

Cevaplarınızı bekliyorum.

Dipnot: Alıntı yapmadan, sadece benim nicki etiketleyerek cevap yazarsanız, herkese sık sık bildirim gitmiş olmaz.

Dörtnala gelip Uzak Asya'dan
Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan
bu memleket bizim.
Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak
ve ipek bir halıya benzeyen toprak,
bu cehennem, bu cennet bizim.
Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın,
yok edin insanın insana kulluğunu,
bu davet bizim....
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşçesine,
bu hasret bizim...