Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2021, 13:07   #1
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Ada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Keyifli Röportaj için Teşekkür ederiz. Sıkılmadan ve merakla okudum diyebilirim:) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğine sağlık.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyince aklıma ilk gelen şey her sıkıntımda onu ararım ve dertleşiriz.O sadece iyi gün dostu değil kötü günde de herzaman yanımda olan kalbi güzel biridir. Burda sanal da olsak ben onun bir telefon kadar yakınımda olmasını seviyorum. Yönetim olarak cidden de herzaman adaletine güvendiğim ve dürüstlüğü yani sıra da eğlencelidir.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'm iyiki yeniden birlikteyiz .Sen hep mutlu ol ve hep GüL:) Seni seviyorum unutma
tesekkür ederim.:)

Alıntı:
1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine Sağlık Cok Güzel Röportaj Olmuş

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Başarılar Dilerim . Emeklerinize Sağlık ;)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] görsel icin sana da tesekkür ederim emegine saglik

quod relinquis, alienum est