BizdeSohbet.Com ailesine Sena icin yaptiklari bu kücük jest icin ayrica tesekkür ederiz. Feyza_
Senayla yollarim kesistigi zaman boylesine yakin olacagimizi hic tahmin etmemistim simdiyse kan bagi olmayan kardes olduk. Senayi anlatmaya kelimeler yetmez yakinen tanimak gerekiyor onun o guzel piril piril yuregini gormek icin daima positiv enerjisinle karsisindakini motiwe eden ama kizdiginda keci gibi inat eden :) dunya tatlisi birisi iyiki tanidim iyiki kardes oldum we nice uzun yillar diyorum bu kardesligimizin dewami icin Senamm cok sewiliyorsun benim icin cok degerlisin.
HuLyA
Sena cım iyiki bizimlesin sultanimiz hepimiz bir butunuz seninde bu butunun bir parcasi oldugun icin cok mutluyum seviliyorsun.
Chucky
Sena ile çok kez yollarımız kesişti 3 yıla yakındır tanıyorum Samimi dostluk arkadaşlığımız var kendisi sıcak kanli samimi dir iyilik güzellikten yana olmuştur sevdiğini koruyan kollayan yapıya sahiptir şuanda aynı yönetim de beraberiz desteğine emeğine Teşekür ederim.
Ecem
Paylaşmaksa çıkarsız sevgiyi, hissetmekse içtenliği, aramaksa dertlere çözüm, güvenebilmekse nedensiz. Sonsuza kadar dostumsun
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cim zorlu bir surecten birlikte gectik gecmeyede devam ediyoruz.İnsallah kısa süre sonra rahata kavuşcaz.Sena temiz kalpli titiz calısan cok ince dusunen kıymetli arkadaşımdır.Bu zorlu surecte yanımda olduğun için teşk ederim bitanem.Biz güzel ekibiz inşallah hepte öyle kalıcaz destegin ve emegin asla gözden kaçırılamaz iyiki varsın iyiki bizim arkadaşımızsın Seviliyorsun Sultanımız

Lavin
Sena benim 2 yıldır tanıdığım bi arkadaş hatta abla, çoğu zaman akıl hocam. Şen şakrak biri ve sunucumuzun sena sultanı.
Lilith
Uzun süredir sena ile birlikte aynı yerdeyiz eğlenceli ve hanım hanımcık kişiliği ile tanıyorum sitemize verdiği destek gözle görülebilir emeğinden dolayı teşekkür ederiz..
SeYYaH
Sena Sultan sunucumuzun değerli yöneticilerin dendir kendisi. ve herkesin derdi ile dertlenen duygusal hassas bir insan. bizim için çok değerli ve çok çalışkan bir arkadaşımız. ben şahsım adına ondan çok şey öğrendim ve aynı sunucuda bulunmaktan gerçekten çok mutluyum.
Set
Sena cana yakın ve meraklı biri, genelde dogru olanı yapmaya çalışıyor ama yapamasa bile çabalamaya baslaması bile güzel birşey bana göre, güzel bir tarzı ve kendine göre bir duruşu var, ins güzel günler hep onla olur, hayatında her daim basarılı olman dilegiyle :)