Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mart 2020, 13:50   #1
Yazgı
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ateş Böceği Mağaraları Yeni Zelanda

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ateş Böcekleri Yeni Zelanda'daki Mağarayı Yıldızlı Bir Geceye Dönüştürüyor
Mağaranın içindeki dünyanın en büyüleyici böceklerinden ateşböcekleri, ülkenin altının da en az üstü kadar güzel olduğunu kanıtlıyor!

Yeni Zelanda'nın altında oldukça özel bir şey yatıyor ve bu fotoğraflar ülkenin altının da en az üstü kadar güzel olduğunu kanıtlıyor!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Waitimo bölgesi, kireçtaşı mağaralarıyla meşhur ve bu mağaraların içinde dünyanın en büyüleyici böceklerinden ateş böcekleri var. Ateş böcekleri, mağarayı aydınlatan ve gerçekdışı bir ortam yaratan fosforlu bir parıltı yayıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Geçtiğimiz sene, bu muhteşem küçük yaratıkları fotoğraflama sanatında ustalaşmak için Waitomo’daki Ruakuri Mağarası'na defalarca gittim. İnanılmaz bir deneyimdi! Kafa lambası kapanınca tek görebildiğiniz şey ateş böcekleri olduğunda, James Cameron'ın Avatar Pandorası'na girmiş gibi hissetmemek elde değil, gerçekten inanılmaz! Ateş böceklerini fotoğraflamak gece gökyüzünü fotoğraflamaya çok benziyor, ancak pozlandırma süresi çok daha uzun olabilir. Bu fotoğraflardaki pozlama süreleri 30 saniye ile 6 dakika arasında değişiyor. Çekimleri yapabilmek için ben ve tripodum günde 6-8 saat sualtında kaldık ama buna kesinlikle değdi!

Alıntı