Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2021, 13:18   #5849
Absent
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
No1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bal hanim cok guzel guluyorsunuz ama ben kirildim size
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] allah askina sunlara kanma bunlar dugun evin tefcisi cenaze evin agitcisi olur s4s sen hele hic konusma senden gicik aliyorum cocuk
Alıntı:
PuSLu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şimdi parası iyise bende düşünürüm yani :)

O zaman herkes şırdancı bedo da bulusalim :)

şimdi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] seversin şırdan dicem sonra güzel laf sokuor demiyorum :)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] vaadleriniz neler ona gore ya senin yanında durucam yada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] in ha bu arada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir ıslık kadar yakınım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] e haberin olsun (:
Hadi len ordan yalansa aha @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] sor. Şırdan ne ben hiç tadmadım ki, Selçuk her gün yiyo ona sormak lazım da sen Ozanın yanında duracaksan yandın gülüm. Senide kendine benzetir, saç boyar küpe takarsın bak demedi deme

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..