Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Şubat 2021, 20:36   #36
Publisher
florebo quocumque ferar
Publisher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konunun en başından beri takip ediyorum aslında. Nick mevzusu, özel hayatın konuşulması, yapılan şeyler vs derken gördüğüm şu ki amacından tamamen sapmıştır.

Burada olan nickin alınması ya da alınmamasıyken 3. 4. kişiler dahil olmuş ve iş çığırından çıkmıştır. Bununla kalmamış yok şu forum yok şu muhabbet derken karalama defterimiz yeterince çizilmiş ve hırs uğruna kişiler zarar görmüştür.

İşte bu tip durumlardan dolayı yapılmak istenen şeyin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] kötüleme propagandası olduğu aşikar olup, sözüm ona emek verilen forumdaki her kişiyi zan altında bırakmışlardır.

1 senedir verilen emekleri "küçük forumlarda olur böyle şeyler" diye hadsizlik edilmiş ve buna cevaben bizim takındığımız tavır zaten amacına ulaşmıştır.

Bu forum neden bu kadar sevildi?

Kusura bakmayın ama bu forum, "ben 10 yıllık forumcuyum" diye ortalarda dolaşılıp, yapılmayan muhabbet kalmayıp üstüne hala gezebilen kişilerle değil aksine burayı sevdiren, seven ve destek veren sunucularla bu noktaya gelmiştir.

Kibrin, üstten bakmanın, etiketin peşinde olanların değil; benim gibi "sonradan forumu seven" , bunun için uğraşan ve amacı sadece keyifli vakit geçirmek olanlarla büyük bir ivme kazanmıştır.

Bu sebeple demem o ki yukarıda saydıklarımla birlikte kötüleme, karalama yaparak insanları zan altında bırakmak yerine herkes işine, gücüne mümkünse savaştan ziyade emeğe barışa baksın.

Teşekkür ederim kendi adıma böyle açıklamamıza imkan verdiğiniz için.