Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Şubat 2021, 19:19   #33
S4S
#!/Ssh/Python
S4S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Sim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dogum günün kutlu olsuuun kraal
Alıntı:
YiLDiZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nice yaşlanmalar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] .))
Alıntı:
Elyanura Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Anamm unutmuşum dogum gununu Allah benim belamii vermesin dd S4S canim benim iyiki dogdun iyiki varsin.Ama yani olmasanda olurdu.Resmen dunyaya işkence sebebisin seni goren orayi terk ediyo.Hem sen niye dogdunki?
Şaka tabiki guzel dostum başarilarina hep hayran kalmişimdir muhteşem birisin başarilarinin daim olmasi dilegiyle Reyhaniminda dedigi gibi bitek kiz konusunda hic başarili degilsin seninle konuşan bidaha konuşmuyo dd
Hayirdir sen kardeşşşş?ahahah biliyorum sacmaladim ama konu sen gibi bir dost olunca sacmalamamak elde degil.Nice mutlu huzurlu ve birlikde senelere..
Alıntı:
Lord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğum günün kutlu olsun secooom Allah hayırlı yaşlar nasip etsin babaaa seviliyorsun adamın dibi teşekkürler bys ❤️
Alıntı:
Ecren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğum günün kutlu olsun
Nice güzel yaşlara
Alıntı:
No1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Uretim tarihin kutlu olsun minnoş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alıntı:
She Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nice mutlu yıllara dilerim sevdiklerinle ve ailenle birlikte.
Alıntı:
Pupilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] aman Allahım sende mi kovaaaa ^^
Doğum günün kutlu olsuuuuuuun canım kankacım değerlisin hiiç unutma.
Yeni yaşın sana aşk getirsin de artık everelim seni
Alıntı:
L_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mutlu yıllar reyiz
Alıntı:
Nala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] doğum günün kutlu olsun nice senelere
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, Allah yokluğunuzu göstermesin. Hep beraber nice senelere..

Herşey Eğitim Değil Bazı Şeyler YETENEK İster ~