Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2021, 16:02   #24
daRaL
daRaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.

Kusura bakmayın da,
1- Western artik mobil bankacılıktan (İnternet üzerinden) da yapılabiliyor, dışarı çıkamıyor olmanız bu ödemeyi yapamamaniz anlamına gelmiyor.
2- İnsanlarin emekleri karşiliğindan footer da link satip bundan ticari amaç gütmesi sizi neden rahatsız etti ?
O zaman gidip, bütün adult siteleri böyle konu açarak karalayin. Size ne ?
3- Burada ahkam kesen bazi dingiller(banlanacağimi biliyorum) Esrarkeş bayan diye hitap ettiğin kişi kadar keşke karakterin olsa. Adult link satmak mi ahlak dışı ? Yoksa evli olduğun hal de kadın kız beşinde koşmak mı ? Eğer azcık delikanlıysanız bu post u kaldırmazsiniz !
4- Benim de bir sürü web sitem var ve bundan hack yada normal backlink satiyorum çünkü biz bu işi hem eğlence hem de ticaret için yapıyoruz.
5- Konuda geçen forum ile çok eskiye dayali bir hukukum var ama sahibini vs tanımam etmem kimsenin yalanası değilim, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi.

Son olarak, Sen milletin parasini çeşitli bahaneler ile geciktirerek insanlari mağdur edeceksin ama western bilmem ne diye ödemesini bekleteceksin yok kardeşim öyle bir şey. Yalakalarınız olabilir, buradan klavye başından insanlarin nicklerini tablamadan üstü kapali insanlara iftira atabilir bu sizi mutlu etmesin!

Azcık kendinize gelin, önce insanlari mağdur etmeyeceksin, sonra mağdur ayaklarina gireceksin.

Emir.