Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2021, 00:05   #2
Absent
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sevgili İbo abi; öncelikle sana ve ailene geçmiş olsun. Allah şifa versin..

Zamanında bizim ekipten birine yaptığın yanlış sonrası seni pek sevmem ama bahsettiğin platformda dün de @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içinde karalama konuları açıldı. Konu içerisine dün girip tek kötü kelime yazmadım ve sadece Barış abiyi savunduğum için postlarım silindi. Üstelik yalandan yere banlandım.

Son zamanlarda kullanıcıların orayı terk etmesinden dolayı, bazı kişileri bu tip olaylarla artık ne vaad ediyolarsa diğer platformları karalamak için bu tür şeylere başvurmuşlar sanırım. Üst üste iki rakip foruma açılan bu tip konular ve sebepsiz banlar bunun bence net bir göstergesidir.

Kişilerin kendi irc forumu olmasına nazaran kendi platformlarında değil orada konu açması, ve konu açan kişinin sadece kukla olup esrarkeş bir hatunun padişahtan çok padişahçılık yapıp herkese cevap kasması(artık ona karamala kampanyasında ne vaad ettilerse) bunun birebir göstergesidir.

Az önce dediğim gibi seni pek sevmem ama iyi tanırım. 50/100 liraya tenezzül edecek adam değilsin. Bedavadan buranın ve senin reklamını yapmışlar işte. Boşver takma kafana, tamamen son çırpınışları ve rakiplere bok atmak niyetleri. Herkes kimin ne olduğunu çok çok iyi biliyor. Ne demişler; it ürür kervan yürür.

________________

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..