Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ocak 2021, 12:58   #74
PeLin
Okkalı bir gülüş lazım, buradan bir güleceksin taa oradakine koyacak...
PeLin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Absent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tek cevaplardan başlıyorum da o yıldızlar ne olm küfür etmemi mi istiyosun, bugün yemedin ya artık alışkanlık yaptı sende dimi etmeyecem ulaa etmeyecem

2 yenge? / Eyvah Eyvah
3 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ? / Dostluk
4 cinsellik ? / Sevişmek
5 küpe:) ? / Ozan
6 Ozan? / Top
7 Kahkaha? / Kadim dostum
8 küfür ? / Severim
9 kadın? / Anne
10 huzur ? / Viski
11 hayat ? / Izdırap
12 aldatma ? / Aklıma bişey gelmedi

1 yengemizi aldattin mi yada aldatmaya yeltendin mi ? / Evet aldattım. Şu platformlara girip 'ben eşimi seviyorum, asla aldatmam' diyen yalan söyler.

2 hayata kadin olarak gelseydin ne olurdun ? / Irıspı olurdum heralde. Hoşuma giden her erkeğe verirdim selam.

3 kadinlari cinsel obje olarak goren erkeklere ne demek isterdin? / Yapmayın böyle şeyler abi, çok ayıp..

4 Selcuk ben ahmet soner abi bu 4 luden ilk kimi dovmek isterdin? / İlki sonu yok.. Elime bi meşe odunu alır, adam olana kadar döverdim seni

5 yengemden hic tokat yedin mi yediysen niye ? / Yok valla yemedim de atmadım da. O kadar öküz değiliz olm ya

6 oglun kupe takacam baba derse ileride tepkin ne olurdu ? / Büyük konuşmıyayım ama sana bu kadar kızarken onu heralde eve almazdım

7 yengemle nasil tanistin anlat nasi kandirdin yengemi ? / Aynı köydeniz biz. Küçüklükten beri tanıyodum o yüzden. Kandırma kısmına gelince baya mücadele ettim de uzun iş o ya bilare anlatırım başka zaman

8 yengem sana kizip hic seni oturma odasinda uyuttumu ? / Ohooo haddi var hesabı yok

9 bekar iken hic 2 3 kizi birlikte idare ettin mi capkin seni :):) / Her erkek gibi bende yaptım tabi. Eskiden idare etmek kolaydı. Böyle whatsapp yoktu, zırt pırt arayacak kontor yoktu. Bir sms'in iki kontor yediği zamanlarda gençtik biz. O yüzden idare işleri baya bi kolaydı yani.

10 son soru olarak forum icin sorucam irc forumlari icinde en begendigin forum hangisi niye ? / Tabiki burası.. Zaten en çok da burada emek vermiştim o yüzden. Niyesi ise @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bende çok değerlidir. Her zaman saygım ve minnetim sonsuzdur. Onun önderliğinde açılan bu platforma destek olmak için geldim ve sonrasında burayı benimsedim. Bazı arkadaşlarla tatsız olaylar yaşayıp bir kaç ay uzak kalsam da mevzuları çözüp yeniden buralarda pinekliyorum işte

Cevaplar tatmin etmediyse ara beni. Görüşelim küpeli.

Hayatimmda hic bu kadar gülmedim hahahah içten ve dürüstce herkes boyle degil gercekten demekki sanalda var dogru insanlar umudum yeşerdi resmen supersin yolun acik olsun

Sabrımın sınırları taştığında hayatımdan silemeyeceğim insan yoktur.
Kimsenin ardından koşmayın çünkü seven insan yan yana yürür