Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Mart 2020, 14:28   #1
Yazgı
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Marina Bay Sands

Körfezin üzerinde yükselen bu sembolik otelde çatı katı sonsuzluk havuzu, 20 adet yemek mekanı ve dünya standartlarında bir kumarhane bulunmaktadır. Tesiste Singapur'un önde gelen alışveriş merkezi ve kalıcı sergi Future World'e ev sahipliği yapan ArtScience Müzesi'ne doğrudan erişim imkanı sağlanmaktadır. Tüm odalarda WiFi erişimi ücretsizdir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Marina Bay Sands'in tümü çağdaş tarzda koyu renk ahşap dekora sahip odaları halı zeminlidir. Her odada CCTV4 gibi kanalların izlenebildiği düz ekran kablo TV mevcuttur. Tüm odalar panoramik Singapur manzaralı boydan boya pencerelere sahiptir. Tüm odalarda elektrikli su ısıtıcısıyla birlikte Grand Jasmine çayı ve yatak odası terlikleri temin edilmektedir. En-suite banyoda duş ve ücretsiz banyo malzemeleri vardır.

Marina Bay Sands, Bayfront MRT İstasyonu'na ve hareketli Merkezi İş Bölgesi'ne birkaç adım mesafededir. Marina Bay Sands, kullanışlı bir bağlantı köprüsü sayesinde Gardens by the Bay'a 950 metre uzaklıktadır. Marina Barrage 2,1 km mesafede yer almaktadır. Tesis, Marina Meydanı ve Millenia Walk'a 1,4 km uzaklıktadır. Singapur Changi Havaalanı 20,2 km mesafededir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Döviz bozdurma hizmeti, tur düzenlemeleri ve bagaj muhafazası için günün 24 saati açık resepsiyondan yardım alabilirsiniz. Çatı katındaki sonsuzluk havuzunda veya 57. katta bulunan SkyPark Gözlem Güvertesi'nde nefes kesici şehir manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Konuklar dünyaca ünlü Banyan Tree Spa'da rahatlatıcı masajlardan yararlanabilirler. Personel İngilizce ve Mandarin Çincesi konuşabilir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Marina Bay Sands'te ünlü şeflerin görev yaptığı CUT by Wolfgang Puck, Bread Street Kitchen by Gordon Ramsay ve Long Chim by David Thompson gibi kaliteli yemek mekanları hizmet vermektedir. Dans kulübünde gecenin keyfini çıkarabilir veya 3 salondan birinde dinlenebilirsiniz. Asya seçenekleri de sunulur.