Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ocak 2021, 08:57   #1
Ottoman
SohbetLisin.Com
Ottoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yeni Shell Hizmeti iLe Sunucumuz Artık Daha güvenli..

Yeni Shell Hizmeti ile Sunucumuz artık daha güvenli ve kullanışlı hale getirilmiştir..
Malumunuz üzere bir süredir sunucumuz illegal kişiler tarafından mütemadiyen saldırılara uğramakta ve kısmende olsa aksaklıklara neden olmaktaydı. Yeni Shell hizmetleri ile artık daha güvenli ve kullanışlı hale getirildi ve güncel yazılımlar ile daha güvenlirir bir ortam yaratılmıştır.

Bu güncellemeler içerisinde Zsohbet Aplet ve yenı VChat applet ler ile kullanıcılarımıza arayüz secenekleri sunulmuş ve kullanıcı tercihleri arttırılmıştır.
Yeni Guvenlik Botumuz KaraBaS :) sunucumuzu ve kullanıcılarımızı olası saldırı ve girişimleri rahatlıkla engelleyebiliyor ve oper admın usher kullanıcılarına Rahat erişimeler sağlıyor.
Yeni FaLcıBacı eğlenece botumuz özgün eğlence secenekleri ile kullanıcılarımıza bircok oyun eğlence alternatifleri sunabiliyor..
Güncel Proxy Vb. listeleri gunluk aktif ve guncellenıyor.

Herşeyden öte Verilen Teknık Destek ile her daim kendımızı güvende hissediyoruz

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ailesi olarak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'e Teşekkürü bir borc biliyoruz verdikleri hizmet önem ve anlayışlarından dolayı...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

ALLAH var; Gam YOK...