Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ocak 2021, 06:18   #1
1903
1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Var Olduğuna İnanmayacağınız 10 En İlginç Hayvanlar

1- İki Yüzlü Kedi Venüs


Amerikan Wirehair cinsi bir kedi olan Venüs dünyanın en ilginç ve bir o kadar da tatlı kedisi olarak karşımızda. Mavi Rus kedisi ile çiftleşen annesi daha sonra hamile kalmış. Uzmanlar yüzünün bir tarafı siyah, bir tarafı sarı olan Venüs’ün iki yüzlü olmasını nükleer reaktöre bağlıyor. O zamanlar bir nükleer reaktör patlaması gerçekleşmiş ve hamilelik döneminde yavrular bu durumdan etkilenmiş. Bu nedenle de Venüs bu şekilde iki yüzlü olarak dünyaya gelmiş.

2- Tek Gözlü Beyaz Köpekbalığı



Tek gözlü beyaz köpekbalığını görenler ilk başta bir film hilesi sanabilir. Çünkü köpekbalığı filmlerinde gösterilebilecek tarzda bir görünüme sahiptir. Bu köpekbalığı Meksikalı balıkçılar tarafından yakalanmış. Daha sonra internette fotoğrafları paylaşılınca bir anda ilgi çekmiş ve popüler bir köpekbalığı olmuş. Bu ilginç görünümlü köpekbalığı müzede sergilenmek üzere koruma altına alındı.

3- Fil Burunlu Domuz



Şimdi sırada genetiği ile oynanmış ürünlerin canlılar üzerindeki etkisini göreceğimiz bir hayvan var. Ademaro Valadez Vasquez, Arjantin’de bir domuz çiftliği sahibidir. Bu kişinin iddiasına göre aldığı son aldığı yemlerde bir tuhaflık var. Bu yemi hayvanlarına verdikten sonra gerçekleşen doğumlarda yavrular garip bir görüntü ile dünyaya geldi. Bu canlılardan da çoğu saatler içerisinde hayatını kaybetti. Olayı basın yoluyla herkese duyurdu ve fil burunlu domuz bu şekilde görüntülendi.

4- Çok Bacaklı Kurbağa



Mutasyona uğramış bir kurbağa ile en ilginç hayvanlar listemize devam ediyoruz. Çinliler ve Japonlar sofralarında kurbağa görmeye bayılırlar. Onlar bu 8 kollu kurbağa karşısında sizce ne yaparlardı? Golyad cinsi bir kurbağa olan bu 8 bacaklı kurbağa görenleri şaşırtıyor.

5- Kanatlı Bir Sokak Kedisi



Kanatlı sokak kedisinin görüntülendiği yer Türkiye… Tunceli’de vatandaşlar tarafından yakalanan ve görüntülenen bu kedinin sırtında kanat tarzı çıkıntılar bulunuyor. Bu tüylü çıkıntılar kedinin arka bacaklarında görüntülendi. Kedide neden böyle bir kanat oluşumu olduğu bilinmiyor.

6- Suratı Bozuk Pitbull



Pitbull cinsi köpekler genelde saldırgan ve güçlü köpekler olarak bilinirler. Fakat Newyork’ta bulunan ve Picasso ismi verilen bu pitbullun yüzü kaymış durumda. Çevre halkı bu pitbullu sahiplenmiş ve onu bağırlarına basmışlar. İlginç hayvanlar sahiplenmesine örneklerden bir tanesi olarak göze çarpıyor.

7- Domuz Köpek



Quasimodo isimli Alman Çoban köpeği, görünümü nedeniyle ve boynunu hareket ettirememesinden dolayı domuz köpek olarak biliniyor. Kısa sırt sendromu ile doğan Alman Kurdu’nun hikayesi duyanların ilgisini çekiyor. Bir sosyal medya fenomeni olan Quasimodo gitmek istediği bölgeye tüm vücudu ile dönüyor. Sadece boynunu döndüremiyor.

8- Çift Yüzlü Domuz



Çin’de dünyaya gelen Rudy isimli domuz çift yüzü ile görenleri hayrete düşürüyor. İlginç hayvanlar arasında satın alınan nadir hayvanlardan bir tanesidir. Ditto Olan isimli bir araştırmacı tarafından 5000 dolara satın alınan domuz araştırılmak üzere laboratuara götürüldü. Fakat satın alındıktan 1 yıl sonra ölen çift yüzlü domuzun kadavrası özel bir şişede muhafaza altına alındı. Üzerinde çalışmalar sürüyor.

9- Dört Bacaklı Ördek



İnsanlarda olduğu gibi hayvanlarda da 2 başlı, 4 kollu gibi canlılar dünyaya gelebiliyor. Bunlardan bir tanesi olan bu ördeğin tam 4 bacağı var. Bacaklarının arkasında çıkan bacaklar mutasyon sonucu olduğu düşünülüyor.

10- Şeffaf Kurbağa



Bu şeffaf kurbağa ilginç hayvanlar arasında üretimi yapılan nadir hayvanlardandır. Rusya’da bulunan bu kurbağanın çevre kirliliğinden etkilendiği yapılan araştırmalarla kanıtlanmış durumda. Sayısını net olarak bilinmese de bu şeffaf kurbağanın üretimi gerçekleştiriliyor.


ALINTI