Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ocak 2021, 13:20   #1
KivanC
W r i t e r
KivanC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart DJ Röportaj : NaLa */*

<KivanC> Merhaba NaLa Hanım, Röpörtajımı Kabul Ettiğiniz İçin Tekkür Ederim.

<NaLa> Merhabalar Kıvanç bey asıl ben teşekkür ederim size ve irc ailesine

<KivanC> NaLa Hanım, kimdir Kısaca Bizlere kendinizi Anlatırmısınız ve IRC hayatına nasıl hangi neden ile Başladınız.

<NaLa> Kısaca kendimi anlatayım öncelikle 34 yaşındayım samsunluyum Güzel sanatları bitirdim ama bazı öğretmenler gibi atamasiz evde oturan ogretmenlerden ve irc hayatına bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım

<KivanC> NaLa Hanım, Radyoculuk deneyiminin nasıl başladı ? İlk yayınını hatırlıyor musun ? Neler hissetmiştin ?

<NaLa> Aslında radyoculuk yayinimin daha baslarindayim 5 aydır yayın alıyorum evet ilk aldığım günü hatırlıyorum çok heycanlanmistim ama yayını biraktikdan sonra çok güzel tepkiler almıştım ve kendimle gurur duymuştum.

<KivanC> NaLa Hanım, İlerleyen zamanlarda radyo hayatinla alakalı nasıl planların var mı varsa bunlar nelerdir bize bahseder misin ?

<NaLa> Tabiki ben kendime güvenen ve kendimi geliştirmeyi seven bir bayanım aklimda radyo ve tv programcılığı okuma planlarım var.

<KivanC> NaLa Hanım , İrc ortamındaki radyoculuk hakkında değerlendirmelerin nelerdir ? Dinlediğin dj arkadaşların varmı ?

<NaLa> Tabiki var ama elimden geldiğince farklı dj leri dinlemeye giderim kendimi gelistirebilmek için Dj Katre , Dj GuLce , Dj KaptaN 'dır.

<KivanC> NaLa Hanım , Genel olarak ne tarz müzikler dinlemeyi seversin ? En sevdiğin şarkı ve şarkıcılar nelerdir ,kimlerdir ?

<NaLa> Bana göre müzik evrenseldir hakaret ve küfür olmadığı sürece her şarkıyı dinlerim ama iki sanatçımızin sesini yorumunu beğenerek dinlerim benim için ayridirlar rahmetli Ahmet Kaya ve Koray Avcı 'dır.

<KivanC> Şuanda bulunduğun sunucu hakkında düşüncelerin nelerdir ?

<NaLa> Kaliteli ve eğlenceli emri vaki asla yok hic bir şekilde ve en önemlisi arkadaşlığa dostluğa emeğe onem veriyorlar fazlasiyla mutlu ve huzurluyum

<KivanC> NaLa Hanım, Forum hakkında düşüncelerin nelerdir ? Hangi Şarkıyı Armağan Etmek Istersiniz?

<NaLa> Evet forumdaki arkadaşlara tabiki diyeceklerim var gerçekten hepiniz ayrı ayrı güzel yürekli sevecen ve kaliteli insanlarsınız mutluyum sizlerle olduğum için Ve en önemlisi forum hakkındaki düşüncelerim kaliteli insanların birleştiği yer ve şarkı armağan edecegim sizlere melike Demirağ arkadaş

<KivanC> Röportajın sonuna geldik eklemek istediğin bir şey varmıdır ?

<NaLa> KivanC öncelikle sana ve IRCRehberi.Net foruma çok teşekkür ederim sevgiyle saygıyla şiirle ve müziksiz kalmayın sevgiler herkeze

<KivanC> Ben Teşekkür Ederim NaLa , Hayatında Başarılar Dileriz.
________________

"Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın"

Konu KivanC tarafından (06 Ocak 2021 Saat 13:30 ) değiştirilmiştir..