06 Ocak 2021, 12:55
|
#2 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: SLyther Nickli Üyeden Alıntı
| tesekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı: Publisher Nickli Üyeden Alıntı
| tesekkürler caniiiiim Alıntı: Elyanura Nickli Üyeden Alıntı
caki bebekmi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
bu sana neyi hatirlatdiD
Canim eline emegine saglik keyifle okudum
chucky beyede teşekkurler | sagol kuzum benim Alıntı: L_ Nickli Üyeden Alıntı
| tesekkürler kankisim Alıntı: Lareina Nickli Üyeden Alıntı
| tesekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı: MySeCReT Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
emegine saglik. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cok kaliteli bir insan ve bulundugu ortamlarada kalitesini cok iyi yansitiyor.basarilarinin devamini dilerim.
Ayrica roportajjn altinda yorum yapan isimlerin hepsinide taniyorum.hepsi harika insanlar.yani kisacasi harika insanlarin birlikle oldugu mukemmel bir ortam.tebrikler. | tesekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı: Ada Nickli Üyeden Alıntı
| tesekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
cim Alıntı: Ecem Nickli Üyeden Alıntı
basarilarinin devamini diliyorum.Bir sunucuyu bu kadar benimseyen emek veren baska bir isim daha tanimiyorum.Hersey gonlunce olsun emegine saglik. | Alıntı: Ecem Nickli Üyeden Alıntı
sim sim onunlada ilgili konusmak istiyorum.İyi niyetli birde cok tatlis ayni ben seviyorum seni sim cim emegine saglik  | senin güzel yüregini seve seve severim:) bende sizleri seviyorum tesekkür
ederim güzelim
________________ • quod relinquis, alienum est•  |
|
| |