Konu: Diyarbakır
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ocak 2021, 21:15   #19
ZaLim
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Publisher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


Şu ortalık düzelsin ilk işim seni alıp Dağkapı`ya gitmek olacak.
Alıntı:
SiyahLi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gidelim valla 1 yıl olcak hiç gitmedim ciğer yemeyi ozledimmmmmmmmmmmmmmmm )))))

Alıntı:
Alejandro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Son 1 yılda 6 kez gittim, ve ticari ilişkilerime bakılırsa uzun zaman o taraflarda olacağım,gerçekten harika bir şehir harika yemek ve tatlı kültürü var. Tek sıkıntı insanları çalışmaya alışık olmadığı için sorun yaşıyoruz :))
Bir Sur çocuğu olarak hepinizin tek tek gözlerinizden (gözünü öptürmeyenin ellerinden) öpüyorum. Sanırım 7 yıl olacak en son Diyarbakır ziyaretim.

Sur'larının her bir köşesinde, Sur İçi'nin her bir sokağında, caddesinde, Evli Beden burcun'dan eyo'nun deliğine, hevsel bahçelerine kadar basılmadık tek bir taş bırakmayan ben her ne kadar annem, babam orda olsa da onlardan ziyade en çok özlemini çektiğim sabahın 6'sında Ulu Cami'den başlayıp Nebi Cami'ye kadar, oradan da Dalokay meydanına kadar geçen yürüme mesafesinde her 8-10 adımda sabahın temiz oksijeniyle beraber insanın yüreğine işleyen o ciğer kokusu varya hiç bir şeye değiştirilmez..

Gittiğiniz, gördüğünüz her memleketin özellikle Diyarbakır'ın öyle çok anlatılmaz yaşanır denilen güzelliği var ki diyebileceğim tek şey gidebilen nimetlerinden faydalanabilmesidir.

Saygılar

________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .