Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ocak 2021, 12:12   #14
BidiBidi
🙈🙉🙊
BidiBidi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
konu hassas falan değil, bu ülkede herhangi bir mağduriyet popüler olduğunda diğer tüm mağduriyetler unutuluyor zaten. nereye baksam sma için bağış toplanıyor. bir de yeni bir furya çıkmış milli piyangonun 75 milyon lirası varlık fonuna devredilmiş onu da sma hastaları için kullanacakmışız. hadi canım neden öyleymiş ? ben ödediğim verginin, tek bir çocuğun tedavisi gibi sadece dramatik ve popüler olduğu için sma tedavisinde kullanılmasını kabul etmiyorum.

engelli insanlara protez desteği? kanser veya diğer ciddi hastalıklarla boğuşan maddi durumu yetersiz olduğu için tedaviyi karşılayamayan insanlara, çocuklara destek? otizmlilere destek? işitme, görme engellilere destek? yahu aç çocuklara, ailesiz çocuklara destek?

ama yok bir tutturmuşsunuz sma sma başka bir şey yok gündemde.. şu an gündemimiz sma . çünkü popüler olan bu

tek bir sma hastası tedavi olacak diye 15 milyon tl'nin ödenmesini hiçbir sağlık politikası yaklaşımıyla, hiçbir rasyonel izah ile açıklayamazsınız. tek bir çocuğun tedavisinde kullanılacak ve kesin sonuç getirip getirmeyeceği garantisi olmayan bir tedavi için 15 milyon tl bütçenin ayrılması bir ülkenin gerçeklerine, toplum gerçekliğine aykırı. tek bir sma hastası yerine on binlerce hasta veya engelli çocuğun tedavi ve bakım masrafları karşılanabilir. neden aynı hassasiyeti özellikle son günlerde diğer mağduriyetler için göstermiyor musunuz? konuyla da dalga geçtiğim falan yok ayrıca. gerçekleri idrak edik diye mizah yaptım ama siz onu bile dalga olarak anlamışsınız.
Umarim bir gün çocuğun karşın da nefessiz kalmaz. Kolay gele

________________

Oturduğum Yerden Millete Dert Oluyorum, Ayağa Kalksam Ne olur Acaba