Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Şubat 2020, 11:14   #1
CeReN
Guest
CeReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Mesafelere ragmen ask

Her Gun Konusun
Partnerinizle her gun bir sekilde konusuyor olmaniz ve o gun yasadiklarinizi paylasiyor olmaniz birbirinize cok yakinmis hissi verebilir. Elbet telefon karti veya cep telefonu ile bunu gerceklestirmek fazla tuzlu olacaktir.
Iletisimin Her Yolunu Kullanin
Hic beklemedigi bir anda onuncep telefonuna guzel bir mesaj atin. Veya kisa bir e-mail yazarak onu ne kadar cok sevdiginizi ve ozledigini eglenceli bir sekilde anlatin. Kisacasi iliskinizde yakinlik hissini her daim yasamak adina, teknolojinin sundugu her yolu deneyin.
Tutkunuzu Canli Tutun
Nasil mi? Bunun en basit ve hatta eglenceli yolu onu sasirtacak surprizler yapmaktir. Ornegin bir hediye kutusu alin, icini sevdigi seylerle doldurun ve hemen kargoya verin. Bunu yapmak icin ozel bir gun olmasini da beklemeyin. Bu tarz ozel surprizler onu ne kadar sevdiginizi ve uzakta da olsaniz onu ne kadar dusundugunuzu gosterecektir.
Ortada Bir Yerde Bulusun
“Ben senin icin kac defa oraya geldim, sen hic gelmedin” tartismasi tamamen bosa sarf edilen cumlelerdir. Bunu konusuyor olmaniz aranizda yok yere gerginlik yaratacaktir. Bunun en kolay cozumu ise ortada bir yerde bulusmak. Hem ikinize de keyifli bir tatil olacak, hem yeni yerler gormenizi saglayacak, hem de bu tartismalarin olmasini engelleyecektir.
Alinganlik Yapmayin
Partneriniz bu haftasonu sizi ziyaret etmeyi planliyordu ve son dakika bir is yuzunden ucusunu iptal etmek durumunda kaldi. Birbirinizden uzak oldugunuz icin bu tip konularda daha duygusal olmaniz cok normal. Ama son dakika iptallerini ustunuze alinip, bu konuda ona alinganlik yapmaniz ikinizi de kiracaktir.