Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Şubat 2020, 18:48   #4
Absent
Bordo aşktır, mavi tutku..
Absent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tarikat kur müridin olayım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..

Bahçene kaçan topumu kes yine seni seveyim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..

Bal deresi ballarından sat stokları tüketeyim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..

Parti kur oy vereyim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..

Kredi çek kefilin olayım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..

Altın günü düzenleyelim her ay altınlar sende toplansın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..

Sakızın olayim çiğne beni, tırnağın olayım kes at beni @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..

Parmak arası terliğin olayım çorapla giy beni @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..

Örümcek kadın ol ipin olayım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..

Bu kadınların listesine kendinide ekle, sana serenat yaptım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..

Öpüşmek; alt katı kiralamak için, üst katta yapılan anlaşmadır..