01 Ocak 2021, 19:45
|
#13 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: Lareina Nickli Üyeden Alıntı
tebrikler. | Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hanım Alıntı: Ecren Nickli Üyeden Alıntı
Tebrikler. | Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hanım Alıntı: Ruyanur Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ederim. | Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hanım Alıntı: INFLaMeS Nickli Üyeden Alıntı
tebrikler | Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bey Alıntı: Sim Nickli Üyeden Alıntı
tebrikler | Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hanım Alıntı: Reyhan Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hanımcım :| Alıntı: Başak Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik Ediyorum:) | Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hanım ayrıca sizide tebrik ederim Alıntı: Yazgı Nickli Üyeden Alıntı
Tebrikler beyefendi. | Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hanım Alıntı: Faruk Nickli Üyeden Alıntı
| Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bey Alıntı: LaviNia Nickli Üyeden Alıntı
Tebrik ederim  | Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hanım Alıntı: Rima Nickli Üyeden Alıntı
Hanım
________________ Beni anlamıyorlardı.
Zarar yok.
Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~
Bende Mevsim Hep Sonbahar |
|
| |