31 Aralık 2020, 16:14
|
#6 |
| | | İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Kendi düşüncesi ve fikri olmayan bireyler her zaman kaybeden olucak birinin veya birilerinin altında ezilmek durumunda kalıcak Toplum olarak sürekli bu konuda baskı altında olabiliyoruz bir düşüncen olduğunda bile en sus onlar büyük sen onlardan dahamı iyi bilecen onlar okumuş insanlar onlar daha iyi bilir vs vs bireyin yaşı kac olursa olsun yanlış veya doğru onun düşüncelerini ve fikirlerini dinleyin yanlış ise acıklamasını yapın şu zamanlarda zaten düşünen ve fikri olan insan kötü olarak görülüyor hiç bir zaman düşüncemi ve firkimi gizlemedim içimde bırakmadım ve birazda Düşünmemin fikrin söz sahibi olman için ekonomik güç sahibi olman gerekiyor gibi görünuyor zaten Düşünemiyor fikrin yoksa bunların hiç bir anlamı oluyor bunu iki güzel cümle ile bitirecek olursam .. Her fert istediğini düşünmek istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre malik olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetlerine maliktir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. Mustafa Kemal Atatürk
________________ Beni anlamıyorlardı.
Zarar yok.
Zaten beni, daha kimler anlamadı.. ~
Bende Mevsim Hep Sonbahar |
|
| |