Rüya 'm da Uykusuzluk */* Biraz Rüya;
Bir hayale dalarsin uzar gider, o Rüya'nin içinde kalmak uyanmamak istersin, uyaninca hatirlamak istersin.
Hatirlamak istedigimiz ve hatirlamamak istedigimiz o kadar yaşanmışlık varki, bir ucundan tutsak acı desek var potansiyel iyi giden bir tutumluluk var, ister istemez o hatirmak istemediklerimiz bir aksam uyandığımızda bir an üzüntü bazende kendimize kizarken bulabiliyoruz.bulmaktan kastım aslinda hatirlamadiklarimiz hatalarimiz gözümüzü kapatmak dahi istemedigimiz duygularimiz var.O kadar açıyor ki kalbim tavana baktığımda yansimasini görebiliyorum.
Hatırlamak istemedigimiz hatalarimizda egerki aşk varsa uymak mümkünmü bari uyuyunca Rüya'larim hatirlamak istediklerimle dolsun istiyoruz, isteklerimiz hep temennilerimiz olsun.
Hatirlamak istediklerimiz aklimiza gelmesini istedigimizde zaman bir anda çark ediyor sanki Rüya biranda kendine çekip hadi uyurmusun çabuk seni bekliyor, beni bekleyen sadece Rüya'larimda olmasin realist bir kisilik sahibi olup onunla bu kahinatta huzur bulmak istiyorum, Rüya'larimiz hatirlamak isteklerimizle geciriyorsa o geceyi sanki iki adimlik gibi geliyor neden bu kadar hizli sabah uyaninca sinirleniyor insan hatta gülümsüyor, ben çok güldüğümü bilirim dostlar.
Biraz masumca bir düşünce diyebilirsiniz "psikolejik dram" da diyebilirsiniz ama gecelerim bari huzurlu olsun, normal hayatinda umursanmayan bir insan gece yalniz kaldiginda o yataginda tek basina anlamli ve hayallerim benden yana olsun hissiyati yaşar Kalem: 30.12.2020 10:00 .
________________
"Sevilmenin kıymeti bilinmiyorsa, Uzaklaşmak En güzeli ki üzülen sen olmayasın" |