Alıntı:
eSc Nickli Üyeden Alıntı
Sanırsam daha çok pazarlama taktiği gibi olmuş bu ... |
Kurnazca bir pazarlama taktiği bence de.
Alıntı:
Hesna Nickli Üyeden Alıntı
Ben de yedim:) |
Yiyen o kadar çok kişi var ki.
Alıntı:
Tonyukuk Nickli Üyeden Alıntı
Umarım başka sektörlere örnek olmaz. kjhgfd |
Şş. Hassas o konu. ;p
Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı
Kadınların kullandığı bir takıyı kadınların üzerinde göstermekten daha doğal ne olabilir? Erkeklerin takılarını erkeklerin üzerinde gösterseydiniz anlam verebilirdim. Feminizm bu değildir. Bu sadece ticarettir. Kadın hakları böyle de korunmuyor kimse kusura bakmasın.
Bu reklam kadınların bedenini daha çok hatırlattığı için ben feminen olduklarını da düşünmüyorum. Çünkü "hiç" aaa kadın ne kadar açık giyinmiş hadi bi takı alayım diyen de görmedim.
Neyse gidiyorum. |
Aslında aradığım yorum tam da buydu. Kadın bedeni üzerinde takı gösterildiğinde işin hic seksapelit tarafını düşünmedim. Umuyorum ki hemcinslerim de düşünmüyordur.
Alıntı:
Yazgı Nickli Üyeden Alıntı
Ülkemin mizah anlayışıyla kimse boy ölçüşemez. Her şeyden bir espri konusu çıkarıyorlar. Bu farkındalık hiç farkındalıklı olmuş mu? Olmamış.  |
Eh, boşuna dememişler... "İzahı olmayan olayın mizahı olur." diye.
Ülkemizin goygoycuları resmen hazırda bekliyor zaten. (:
Türkçemiz güzel. Kullanabildiğimiz kadar. (:
Alıntı:
ExCaLuBuR Nickli Üyeden Alıntı
* Pazarlama sektöründe kadın bedeninin obje olarak kullanılmasına tepki olarak, erkek bedeni kullanan bir kuyumcu firması var.
Sonuç ; Kadın bedeni konusu dile geldi ( negatif yönde ) , reklam kokan hareketi amacı dışında lanse edince konuyu daha çok saptırmış gibi |
Neden olumeuz yönde olduğunu düşündünüz?
Bence gayet gerekli bir konuda çok başarısız ve gereksiz bir duyar kasılmış, ayrıca ticari ve kurnazca bir hamle. Sosyal medyaya buyrun bizi linçleyin diye servis edilmiş, reklamın iyisi kötüsü olmaz hesabı.