Vicdanlı insanlar */* Bir vicdan muhasebesi oluşturdum kendime
Etrafıma bakıyorum mutlu olan insanlar daha çok vicdanlı mi yoksa mutsuz insanlar mi vicdanlı.
Bir insan mutlu olur sever sayar karşısındaki insani vicdanen mutlu etmek için uğraşır çabalar.
Bir mutsuz insan vicdanını ölçer düşünür hoşlanma katsayısı göre muhasebe eder hak ediyormu etmiyormu diye düşünür.
Kalp sahibi adamlar düşünmez sahiplenme içgüdüsü ile daha fazla sevmek isterler, bu çoğu kadını rahatsiz etsede vicdanında mutlu olduğunu biliyor.
Rahatsiz olan vicdanlı kadınlar son yüzyılın çeyreğinde o kadar çok yara aldılar ki vuruldular, yaralandilar hatta ölüyor öldürülüyorlar.Bu sebebten dolayi hakli yere artik sahiplenmeyi istemiyorlar ama gercekten mutlu olduklari için viclanlarina yenik düşüp ister istemez karşılık vermek zorunda kalıyorlar.
Vicdanli bir Aile babasi, Çocukları başta olmak üzere diyerek başlayabilirim ama hayır nedeni Evde Annenin önceliği herzaman Aile bireyi babadan dahi önce gelir, Eşine olan Vicdanı mutluluk planlamasında en basta gelmelidir, Evdeki sevgi saygi vicdani düşüncenin herzaman önüne geçmiştir gecmelidir de.
Bir babanın hayalidir iyi bir hayat sürmek ailesi ile beraber Çocuklarının büyüyüp iş sahibi aile sahibi olması istemesi işte Vicdan budur.
Vicdandan Yoksun bir Aile babası, Cebindeki son kurusunu bile düşünmeden kendi çıkarı için kendi çıkarları için ailesini bile yok sayan acımasızlığa bürünmüş kişilik diyebilirim.
Neden Aile bireyi olarak babadan bahsettim, bende bir Erkek olarak kişisel ön yargımi bir kenara koyarak eleştiresel olarak düşünerek karar verdim ve doğru olduğuna inanıyorum. Kalem: 25.12.2020 04:00