Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Aralık 2020, 21:24   #42
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Ergin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık çok güzel olmuş Sevgili Sim sevgili Ecem Başarılarınızın devamını dilerim
tesekkür ederiz.

Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'cim emeğine sağlık civcivim

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni tanımak da güzel oldu :cici: teşekkürler bu güzel röportaj için ;ççk
tesekkür ederim canımcım

Alıntı:
Nala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Muhteşem bir röportaj olmuş ailemizin prensesi ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğinize sağlık yolunuz açık olsun ikinizinde
tesekkürler

Alıntı:
eSc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğine Sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] keyifle okudum . @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hanım başarılarınız daim olsun

Birde malesefki cok severim yalniz uzaktan, butun hayvanlardan korkuyorum.

<Sim>
yaaa aynenn. hayvanlari cok seviyorum gercekten ama cok korkarim.:/
AYIRT ETMEKSIZIN HEPSINDEN ;d

<Ecem>
bende aynn )
ornek yilan tv de gorsem oturup aglarim.

tesekkür ederim

Alıntı:
aLmiLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize saglık güzel ropörtaj olmus.
tesekküer ederiz;heart

Alıntı:
Publisher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğine sağlık canım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Başarılar dilerim prenses @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
okuyan gözlerine saglik caniim;heart

Alıntı:
Chucky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] She Sim başta olmak üzere ircrehberi.net ailesine Bizdesohbet Genel sorumlusu olarak Teşekür ederim.
ben tesekkür ederim.

Alıntı:
velevki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Keyifle okuduğum güzel bir röportaj olmuş.. sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğinize sağlık. Sevgiler
tesekkür ederim okuyan gözlerinize saglik velevki hanimcim;ççk