Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Aralık 2020, 14:55   #1
Furkan
Lâ Tahzen innALLÂHe Meâna
Furkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Gece Sohbet Odaları

Gece Sohbet Odaları

Gündüz herkes bir telaş içerisin de oluyor kimisi işine kimisi okuluna gidiyor ve gündüzleri bu tempodan dolayı bir şekilde yoruluyor insan akşam bu yorgunluğu ufak bir gece sohbeti ile sonlandırabiliriz nasıl mı. Gece sohbeti denilince tabi ki de fesat düşünen insanlarımız çok vardır fakat gece sohbeti huzurlu bir hale getirmek için önce fesat düşüncelerden kurtulmak lazım.

Evdekiler yormuş olabilir e bide gündüz iş temposun da yoruluyorsunuz bu yorgunluğa kahvenizi veya çayınızı alıp ara verebilirsiniz. Gece her zaman daha sessiz ve sakindir bizlere huzur dolu gelir en azından ben böyle hissederim. Her zaman gece sohbeti daha sakin gelmiştir bana insan gece olunca kendini dinlemeye çalışır günün yorgunluğunu bu sessizlikte ruhundan çıkarmak ister. Bunu evdekilerle yapmak istemeye bilirsiniz gündüz gördüğünüz arkadaşlarınız ile iletişime geçmek istemeyebilirsiniz bunun çaresi de yine bir tık uzağınızda kalıyor yapmanız gereken telefonunuzu ve kahvenizi elinizde bulundurmaktır. Sonrasında gece sohbetinizi saygılı huzurlu keyifli bir sohbet haline getirebilir tadını çıkarabilirsiniz.

Kahvenizi yudumlarken karşılıklı sohbet ediyor olmanız bizlere verilen imkanlar sayesinde ve bunları değerlendirmekte bizlerin elinde. Konuşmasının düşüncelerinin sohbetinin size faydalı olduğunu düşündüğünüz kişiyi bulduğunuzda bırakmak istemezsiniz ve bu alışkanlık haline gelebilir sizin için her gece o kişinin sohbetini farklı düşüncelerini yorumlarını merak edersiniz bunları öğrenmek içinde gece sohbetini devam ettirirsiniz.

Her şey den önce insanlar birbirlerine güven vermeli güven verecek ki o sohbet anlam kazansın ömür kazansın. Günler aylar yıllar geçtiği zaman içinizde pişmanlık olmasın bu güven ve huzur veren sohbetten. Gece sohbeti birazda bizlerin düşünmesini sağlıyor bence şöyle ki gece sohbete girdiğinde kendinden de uzaklaşmış oluyorsun hayatında ki olumsuzlukları mutsuzlukları kötülükleri unutuyorsun ya da unutuyorsun demeyelim de ara veriyorsunuz diyebilirim. Çünkü bizler kolay kolay yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen unutmayı başaramıyoruz maalesef unutmak yerine işte böyle gece sohbeti sayesin de ara veriyoruz mutsuzluğumuza rol yapıyoruz sanırım birazda karışımızda kilere nasıl mı tabi ki de gülerek.

Gece sohbeti denildiği zaman içinizde oluşan fesat düşüncelerden kurtulalım çünkü gece sohbetin de bizler bazen ciddi anlamda kendimizi ruhumuzu günün yorgunluğundan arındırıyoruz dinlendiriyoruz ve saygı veren güven veren konuşmaları yorumları düşünceleri ile size samimiyet bulunduran insanları her zaman sohbetimiz de bulunduralım. Bizler olumsuz düşüncelerden uzaklaştığımız zaman kendimizi daha iyi hissedebiliriz..

YAZAN: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim.

"Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ"

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]