Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Aralık 2020, 20:02   #10
Publisher
florebo quocumque ferar
Publisher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
KahKaha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Publisher, size ayrıca, özel olarak yazmak istedim. O kadar güzel bir soru sordunuz ki...
Bu hissi nasıl geçirebiliriz?... Ben çok biz, bir takım özgürlük, kudret ve donanımı olan, kadınlara görev düştüğünü düşünüyorum. Kontrol ettim, bu forumda açmamışım ama bulunduğum hemen her forumda bununla ilgili bir konu açmak huyumdur. Burayı atladığımı farkettirdiniz, ilk fırsatta ilgilenicem :) Teşekkür ederim.
Lakin sizin de vurguladığınız gibi forum, sosyal medya vb. mecralardaki farkındalık, sadece yara bandı. Çözümün, hayatımızdaki ve elimizin uzandığı her kadını gözlerinin içine bakarak sevip, önemsemek; hayatlarımızın herkesinki kadar değerli olduğunu doğdukları andan itibaren her fırsatta hissettirmekten geçtiğine inanıyorum. Biz birbirimiz kollayıp, yüceltirsek bir şeyler değişecektir. Kendi kıymetimizi bildikten sonra, bizi değersizleştirmeye, kimliksezliştirmeye çalışanları tükürüğümüzle bile boğarız.
Muhtaç olduğumuz kudret, 23. kromozomumuzda saklı ;)

Değerli yorumunuz için tekrar teşekkür ederim ;gul

Haarika
Aslında değinmek istediğim noktaya gelmişsin, işte her şey "ben"den başlıyor.
Kendime değer verdiğim, ezdirmediğim, haddimi bildiğim noktada belki de en çok kendimi sevdiğim noktada; kişiler beni önemsiyor.
Ne olursa olsun ister gönül ister kan fark etmeksizin bana karşı güç yarışına giren her bireyi durdurmalıyım.
Belki de uzaklaşmalıyım.
Sorgulamalı, okumalı ve en çok da düşünmeliyim.
Sonrasında hayat bir şekilde benim bu emeğimi görüp, karşılığını verecektir.

Asıl ben teşekkür ederim, keyif aldım :)