Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Şubat 2020, 16:09   #2
Discorium
Yalnızlığım Saltanatımdır
Discorium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Discord:



Discord aslında tam olarak bir mesajlaşma uygulaması olmasa da özellikle oyuncuların en sevdiği haberleşme uygulamalarından biri. Sesli, görüntülü ve yazılı iletişim imkanı sunan Discord'un mobil uygulaması da oldukça kullanışlı. Çoğu zaman gruplar halinde iş yaşamında bile oldukça akıcı bir deneyim sunuyor.

Android fotoğraf uygulamaları:
Adobe Lightroom:




Adobe'un en popüler fotoğraf düzenleme uygulamalarından biri olan Lightroom, çektiğiniz fotoğraflar üzerinde ışık ve kontrast ayarı gibi ayarlar yapmanıza imkan tanıyor. Uygulamanın ücretli sürümü ise RAW fotoğraf düzenleme imkanına kadar birçok özellik sunuyor. Temel düzeyde kullanımlar için ücretsiz sürüm gayet yeterli.

Adobe Photoshop Express:



Adobe Photoshop'un mobil cihazlara uyumlu versiyonu olan Photoshop Express, masaüstü sürümde sık sık kullanılan birçok özelliği mobil cihazlara getiriyor. En iyi fotoğraf düzenleme aracı olmasa da özellikle renk doğruluğu konusunda oldukça başarılı görünüyor.

Snapseed:



Google tarafından geliştirilen fotoğraf düzenleme uygulaması Snapseed, tamamen ücretsiz olarak profesyonel düzenleme yapmanızı sağlıyor.

VSCO



Bir diğer profesyonel fotoğraf düzenleme uygulaması olan VSCO, Kodak ve Fuji gibi üreticilerin çeşitli modellerinin ön yüklü olarak gelen ayarlarını ve çok daha fazla düzenleme imkanını kullanıcılara sunuyor.

Google Fotoğraflar:



Fotoğraflarınızı saklamanın ve yedeklemenin en kolay yolu, Google Fotoğraflar uygulamasını kullanmaktan geçiyor. Kullanıcılarına ücretsiz depolama alanı sunan uygulama, sahip olduğu yapay zeka sayesinde fotoğraf arama gibi özellikler de sunabiliyor.

alıntı..[/B]

________________

"Kadınlarını geri bırakan toplum,
geride kalmaya mahkumdur."