Alıntı:
Gamzeli Nickli Üyeden Alıntı
|
Alıntı:
Publisher Nickli Üyeden Alıntı
Onu forumdan evvel bilirdim, yayınlarda denk gelirdik.
O zamandan bu yana, bendeki yeri hiç değişmedi.
Her zaman kıymet bilen ve bildirendir.
Nickini görmek bile beni mutlu ediyor, iyi ki varsın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
m. ;heart |
Alıntı:
BLueMooN Nickli Üyeden Alıntı
Değerli, saygın bir üyemiz. |
Alıntı:
Hesna Nickli Üyeden Alıntı
Şu sanalda cok nadir karsilasilabilecek uyelerden biri :)
Tatli dilli güler yüzlü <3
Seviyorum hem üslubunu hem saygınlığını, iyi ki var🌼 |
Alıntı:
Elyanura Nickli Üyeden Alıntı
biri velevkimmi dedi.Onu cumlelerle anlatmak mumkun degil ki zaten hanimefendi tavirlariyla herkesin gonlunde yer etmeyi basardi.Kanallarda karsilasdigimiz ollmusdur.Kendisi cok eglenceli naif icten guzel yurekli bir dost.Nadir insanlardan biri.COk muhabbetimiz olmadi ama yeri baska benim icin.Iyiki varsin velevki hanimcin  Bizi asla birakma guzel kalbinden optummm |
Alıntı:
Sim Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hanimcim durusunu, saygisini, cizgisini hic bozmayan naif, kibar ve cok degerli bi üyemiz.. iyi ki aramizda. Hep olmasi dilegiyle;gul |
Alıntı:
Başak Nickli Üyeden Alıntı
|
Alıntı:
Nelly Nickli Üyeden Alıntı
Çok fazla sohbetimin olmadigi ancak, bir kac kez denk gelip gercekten sohbetinden keyif aldigim bir insan.. Hanfendi kisiligini de belirtmek gerekir elbet.. Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
.. |
Alıntı:
ihaveanidea Nickli Üyeden Alıntı
sevgili velevki hanım, bayadır tanışık olduğumuz ve değer verdiğim bir hanımefendidir. kendisi benim ablamdır fakat hep bir arkadaş gibi yaklaşmıştır bana. samimi iyi dileklerimle birlikte yavruları ile birlikte güzel bir yaşam diliyorum velevki hanıma, şans ve başarılar bolca bulunsun... |
Alıntı:
tugbu Nickli Üyeden Alıntı
Ahh velevkim :)
Iki gozumun cicegi,kiymetlim,kalbini sevdigim
Ahlaklı,edepli ,durusu olan :)
Belkide kayınvalidem? Sjsdj neden olmasin sjsj |
Alıntı:
VeDaT Nickli Üyeden Alıntı
Kendısıyle merabalasdık yazıslarıyla oturaklı ve agır bır kısılege sahıp Rabbım huzur ve saglık versın Anladım kadarıyla kitap okumayı sevıyur galıba |
Alıntı:
qöLge Nickli Üyeden Alıntı
Ben de yeni tanıdım nezaketiyle saygısı ile örnek bir şahsiyet. İnşallah dostluğumuz uzun sürer kendisine hayatta başarılar ve mutluluklar diliyorum.. |
Alıntı:
Reyhan Nickli Üyeden Alıntı
Çok sevdiğimm. Sohbeti, kendisi, yazıları ve en çok nahif yüreğiyle fark yaratan güzel kadın. İyi ki varsın velevki hanımcım ; daim ol ;gul |
Ya ne kadar nahif düşünceleriniz var öyle:cici:nasıl güzel geldi bu satırlar bana nasıl da tam zamanında geldi..Rabbim razı olsun inşallah..Çok ama çok teşekkür ederim. Sevgiler, saygılar
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
,cağnım gelin adayım:) Öperim