Alıntı:
ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı
Gelmiş benim ki, hemde bomba gibii.
Yine döktürmüşsün Canım Yazgı, emeğine yüreğine sağlık 🌹
Devamını sabırsızlıkla bekliyorum, biliyorsun 🤭 |
Zeynacım sırf senin yorumunu görmek için bekliyorum yazdıktan sonra. ;ççk Teşekkür ederim canım.
Alıntı:
She Nickli Üyeden Alıntı
Annemin gidişi benim kendime gelemeyişim, çocukluğuma veda edişim, uzun suskunluklarımın başlangıcı, kalp kırıklarımı onaramayışım..
Ne güzel bir giriş olmuş, yine çok güzel kaleme almışsın. Emeğine yüreğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hanımcım.. |
Teşekkür ederim She hanımcım.
Alıntı:
Publisher Nickli Üyeden Alıntı
"Anlamıştım niyetlerini suçlamalarını dinledim sadece. Kendimi savunmak kendime saygısızlık olacaktı. Hiçbir şeyi açıklamaya çalışmadım. Ağlamadım, üzülmedim, ses çıkarmadım, bağırmadım sadece durdum ve olacakları bekledim.."
Nereden baksan azalıyor insan. Duygu duyguyu çoğaltır derler ama bu yüzyılın yalanlarından biridir. Hissizleşmenin kötü bir şey olduğu yanılgısını en çok da yaşayınca öğreniyor insan. Neyi çok görürsen, duyarsızlaşırsın/şaşırmazsın. Bu sebeple zamanın bizlere biriktirdiği gerçektir.
Tabii bu senin yitirmişliğin anlamına gelmiyor yaşadığın acılar. Aksine gardını çoğaltıyorsun mesela. Eskiden kendine sorduğun "Neden ben bunları yaşamak zorundayım" sitemi yerine, "Herkes bir şekilde yaşıyor, ben bunu atlatmalıyım." diyorsun mesela.
Acını yaşa. Yüzleşmeden bunların hiçbiri olamaz. Yüzleşmezden aşamazsın, değersiz kalır duyguların. O yüzden acını kucakla. Sonrasında aynı durumunla karşılaştığında sana söz veriyorum, daha dayanaklı olacaksın.
Emeğine yüreğine sağlık birtanesi ;heart |
İnsanın kendiyle kalıp kendini dinlemesi ve anlaması kötü bir şey değil tabi ki. Her insan, her olay bir şeyler öğretiyor, öğretmeli de. Duygularının değerini de ancak kendi bilebilir insan, kendi belirler. Kendini bilen insanın zırhıdır çünkü kişiliği. Değerlim, kıymetlim, canımın içi bestim yorum için teşekkürler.