Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Kasım 2020, 19:40   #5
PuSLu
İyiki Hayallerimizi Görmüyorlar...!!!
PuSLu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Öncelikle Hem benim için degerlerinizi hemde sevdiğim huylarınızı yazmaya çalıstım.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Güzel bir kişiliğe sahip hani derlerya anlamlısın diye öle biri. ( Dürüst )
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Gönlü güzel bir insan Kardeş, Bazıları sevmesede onu bizler için değerli. (kardeşliğini)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Ne diyim ki Sana sen beni en cok tanıyan ve anlayabilen insansın (: kardeşsin.. (kardeşliğini)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] : seni kızdırmak güzel hemen parlıyorsun (: (Cabuk kızmasını)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] : 10 seneyi aşkın sürede heryerde karsıma cıkma be seviliorsun gardaşım.. Sesli mesaj atayım mı :)) (Sana bişi yazmıyorum bile herseyini seviyorum gardasımın )
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Pisikolojisini bozuyorum ara ara :)) ( Pisikolojisini )
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tabikisi hanımefendiliği. (Naifliği)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] : İnce düşünmesi ve tatlı dili.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Düşünceli güzel bir insan ( buda cabuk sinirleniyor ama )
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] : gıcıklık huy oluyorsa gıcıklıgını demek istiorum :)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Düşünceli Adam...

Ben belki soruyu baska yerlere cektim :) kusura bakmayın...

Konu PuSLu tarafından (28 Kasım 2020 Saat 19:47 ) değiştirilmiştir..