Konu
:
Boşanmak istedi diye çocuklarının gözü önünde karısının boğazını kesti: Daha öldüremedim, nereye?
Tekil Mesaj gösterimi
25 Kasım 2020, 15:55
#
1
She
✓
Özel Üye
Boşanmak istedi diye çocuklarının gözü önünde karısının boğazını kesti: Daha öldüremedim, nereye?
Manisa'da boşanmak istediğini söylediği için eşi tarafından 3 kızının gözü önünde boğazından bıçaklanan Esra Oymak yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. Tesadüfen eve gelen ailesi sayesinde ölümden kurtulan kadın, eşinin kendisinin arkasından "Daha öldüremedim, nereye gittin" diye bağırdığını söyledi.
geçim sıkıntısı nedeniyle 7 ay önce İstanbul'dan taşınarak yerleşen ve 13 yıldır gördüğü şiddetin ardından artık boşanmak istediğini eşine söyleyen 3 kız çocuk annesi 30 yaşındaki Esra Oymak'ın boğazı çocuklarının gözü önünde eşi Mikail Oymak tarafından önce maket bıçağıyla ardından da bıçakla kesildi. Talihsiz kadın, o sırada evlerine gelen anne ve babası tarafından pencereden çıkarılarak kurtarıldı.
ÖNCE SERBEST KALDI SONRA TUTUKLANDI
Boğazında 15 santimetre kesik olan ve 15 dikiş atılan talihsiz kadın tedavisinin ardından taburcu oldu. Eşini bıçaklayan Mikail Oymak ise Cuma günü çıkarıldığı ilk savcı tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Esra Oymak'ın bir başka savcıyı yeniden suç duyurusunda bulunması üzerine 23 Kasım tarihinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.
kaynak
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.
Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...
]
Alıntı Yap
She
Açık Profil bilgileri
She - Daha fazla Mesajını bul