Alıntı:
kahlan Nickli Üyeden Alıntı
kaf dağı sen ne cahil adamsın eskiden böyle dildi den bozmuş sanal seni ben sözlerime baktım yine diyorum kimsenin anasına avradına bacısına küfür etmedim dolanmadım senin sahiplnediğin adam korudun adam anama küfür etti bende senin anana onun anasına küfür etseydim acaba bana böyle sakin sakin cvp vermrmiydin bak güzel kardeş ben seni o savunduğun şerefsizi bilmem ama ben onurum haysiyetim şerefim için yaşayan biriyim onun için bizim için bu iş namus işi ama sizler bilmezsiniz bunu analamak içi hayata aynı pencereden bakmak lazım anaya bacıya küfür edenler neara adam oldu senin yanında sen eskiden böyle dildin haikaten yazık sana yeminle yazık ananın yüzüne bakabiliyomusun eve gidince utanmadan83 yaşında bir şehit anasına küfür eden şerefisizi savunan bir adam oalrak tarihte sanalda seni unutmaz kardeş evinden çağandan çoluğundan çıkar unutma yarında var sabahta var gecede mahkemeyi kübrada var mezarda var unutma insana ekmek ile su kadar şeref hasysiyet onurda laızm burda benim mesahımı haklılığmı görenler mesaj yazdı bana onları atsam sen utanırsın jhepside senin bu tavrını eleştirmiş burası benim açtığım bu sayfası asla kapamaz sen kork kardeş ben neden korkam anlım açık başım dik hamdolsun seninde anana onunda anasına daha küfür etmedim |
Ben kimseye savunma vs vermedim savunmadım sana dedim ki tahrik ettin insanları kışkırttın ki böyle oldu dedim.
Sen kendine bakman lazım çok acıtasyon yapıyorsun alnım açık başım dik vs vs vs ne çok şeyvarmış sende helal olsun sana ne diyeyim ki :) keyfin bilir ne yapmak istersen sen bilin
Ama şunu merak ettim benim hakkımda sana özelden kim ne yazıyor atsana buraya bizde bilek yada bana özelden at merak ettim ne kadar kimlermiş
Daha yorum atmıyorum buraya konu haddini aşıyor boş yere acıtasyon boş yere kurmaca senden daha çok uğraşcak şeyim var hadi bakalım...