Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2020, 22:26   #25
IkRa
IkRa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart



Alıntı:
kahlan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sana gelem burda laklakmı yapacam cahil adam hele söyle olum herkes sizin gibi .çakalmı hekres bir aile hayatı var işi gücü var sorumluluğu var herkes sizin gfibi sanalfa elin karısına kızına yetki verekerek salyalarını akıtan dil sen beni çok iyi tanıyan birisin evet hemde çok iyi tanırısn eğer içindeki adamlık olsa idi delikanlı olurdun

Bunu derken Bile amacınıza ulaştınız ve dışına çıkmaktasınız diyorum.. Sanal da ırc dünyasında yüzlerce mekan sahibi ve buna istinaden yetki verdikleri bayan arkadaşlar var .. Sizin teziniz sanal alemde mekanı olan insanların salyalarını akıtıp karı kız diye tabir ettiğiniz bayanların peşine düşmesi..

Siz neyin peşinde olduğunuz aşikar fakat Bir sağlıkçı oLarak Ben şahsım adına sizin ailenizden aylardır uzak kaldığınız o süreçte bende her sağlıkçı gibi uzak kaldım.. Demagoji yapıp insanların yalnış şeyler düşünmesi algısı yaratmaktasınız Efendim..

Kanımca Bu konuyLa aLakalı tek bir harf dahi eklememelisiniz ..Mahkemeyemi verdiniz Arkadaşımızı verin efendim.. Gerekli mercilere bizlerinde savunması olacaktır..
Bir savunma dosyası hazırlar gerekli kişilere veririz ..Sorun yok .. Keza konuyu dilekçe vermişseniz konuyla alakalı tek bir cümle dahi sizin alehinize işleyecektir..

Bu dediklerimi dikkatte alınız derim.. Konu Ben Şahsım adına KiLit..



Bu Konu amacını aşmışıtır diyorum sanırım SevgiLi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ..


________________



Forumdan AyrıLdığımı biLin isterim..Hadi YoLunuz açık oLsun AhaLi..

SaygıyLa kaLınız.. ~IkRa..