Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2020, 21:39   #18
LaTenT
Banlı Üye
LaTenT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kahlan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
laten arkadaş sizi tanımam ama sanıyorum siz ikra kardeşi tanıyan birisiniz ama sizleri yalan yanlış belgesiz ispatsız kuru sözlerle bir kelimeyi alarak burda sizleri kandırıyor meslee şu orda bir karaktersiz anama küfür etti onu demiyor ikra kardeş sanırım kendine yada anasına küfür edilsede idide ay nı olgunluk ile size cvp veriridi sanırım size olayın logonu atam gördün bunların amacı beş adamın gitti sitelerine elaman devşirmek isim edinmek bunuda orsaki bir admin vasıtası ile kendilrine görev adledmişler yalan saçma sözlerle sizler gibi olaYI BİLMEYEN İNSANLARI KANDIRIYORLAR lütfen sizde ikra hanım bacıma sorun deyinki adamın anasına küfür edilmişmi edilmemmişmi sizdede logu atayım görün okuyun ben ikra yada d,ğerleri gibi caz olsun şow olsun diye asla konuşan biri dilim forumda bile daha birkez biryere saçma söz yada yazı yazan birisi dilim yaşım42 yıllarır sanaldayım buyrun siz okuyun görün bakın nasıl anama küfredilmiş yazıkki bu küfür edenide savunan kendi dil ikra bacımız :( orda bile dildi o zaman ben kendine taki yazıp haber verene kadar

Peki Kardeş Sen Onun Anasına Küfür Ettin İt Demişsin O Sana Fazla Bir Şey Dememiş Sen Gelmişsin Burada VeryanSın Ediyorsun Önce Sen Etmiceksin Bir Hak Sahibi Olmak İStiyorSan.... Sen Küfür Etmiceksin Hakaret EtmicekSin ki Ben HakLiyim Dediğinde İnsanLar Seni YargıLamaSın... Şimdi Sen Küfür Etmi$$in KaLkıp HakLıyım Desen NoLcak ? DeğiŞen ßir Şey oLmucak :) o Yüzden Eğer Haklı OLduğun ßir Konuda.. Küfür Etmek OLmaz... Küfür Etmeden Hakkını SavunSaydın Eyw...