Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2020, 21:23   #16
Kaf Dağı
Menfaatiniz için sevmeyin , Menfaatiniz için artık yazmayın.
Kaf Dağı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şimdi gelelim bu konuya yorum bir de ben atayım sonra Sunucu Şahsım ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'nın olmasına binaen son yorum yapar ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu konuyu kapatacağına eminim...

Şimdi KahLan nicki arkadaşımız sunucumuza gelerek sohbet akışına katıldı, neyse sohbet edip konudan konuya geçiliyordu o esnada arkadaş SEN PKKLISIN gibi hitamda bulundu sunucu içerisinde, Şimdi soruyorum hangi vatandaş sanal olsun reel olsun SEN PKKLISIN kelimesini kaldırır öyle mezhebi geniş arkadaş var mı göremedim daha neyse. Bunu uyarılarına rağmen arkadaş kendisi hala tartışma küfür olarak başlayınca kendisi tahrik edilir bir şey olursa atılırsın bu kesindir.

Şimdi arkadaşı tanımam etmem yorumlara baktığım kadarıyla arkadaş benim nickimi kullanarak bir sürü hakaret vs yapmış Bu konu uzadıkça uzar o gelir başka yorum yapar bu gelir başka yorum yapar, Kim olursa olsun kimse SEN PKKLISIN diyemez.

Gelelim KAHLAN denen arkadaşa...

Alıntı:
12 Nisandır 1 tane mesaj yapmamış arkadaş 21 yıldır sanalda oLacak hiç mi tanıyanı hiç bir şekilde bunun seveni yok da burda ilk defa bu konuda yorum msj vs yapıyor. İRCREHBERİ yönetimi bunu da dikkate almalı...

Şimdi diyorum benim , ikra ve sunucum hakkında yazılan hiç bir şey asıLsızdır. Kimse kimse hakaret edemez. Bu sanalda 21 yıl duran arkadaş bunu öğrenir inş ve kim onu bize saldıysa ortalığı karıştırsın diye Bizim sunucuya geldiği gün içerisinde başka sunuculara girişleri var bilgim dahilinde hepsi arkadaşın ortalıkta çok gezdiği belli boşa kürek çekmesin...

Gelelim OffLine dediğiniz adamı 10 yıldan fazla tanırım kimi bişey desede ben kendimce tanır derim kimsenin lafına karışmaz kimseye laf etmez demek ki küfür etti diyosun yaa hele ki Offline birine sövecek sen kardeşim güzel oyun peşindesin derim Bu adam bunu asla yapmaz...

Bu konu burda sonlanır ve İRCREHBERİ olarak konuya kiliti vurur...

SusKun ve Sessiz Mürekkep...

IRC biter...