Alıntı:
kahlan Nickli Üyeden Alıntı
tek tek cvp verdim o sohbette olan kaç kişi var ise adları loglarda var attım dileyen bakar okur eğer sizin için haysiyet onur şeref namus ana bacı değerli ise okursunuz herkes kendi meshebine göre anlar birincisi yine tezimi diyorum hükümetin sağlık bakanının yada doktorların hemşirelerin yaptğını yalanlayan kabul etmeyen bunu karşısındkai insan kendine ispat edince ona anasına küfretmeyi hak gören niki offline olan yavşak adam( bit yavrusu) karaktersiz sen adminsin sana adminlik veren adam sen milletin anasına küfür et diyemi verdi olum delikanlı gibi söyleyin kaf dağı sende utanmadan sıkılmadan onu savundun demek ben senin fikrini görüşünü beğenmezseem senin anana avrdına küfür edebilirim dimi senin mantığına göre olay bu yahu gerizaklı adam adam dağdaki terörist ile aynı sözü diyor sen onu savunuyorsun bunun adamlıkla alakalksı ne sen onun oda senin davulunu çalın durun yazık olum vallaha yazık sen eskiden böyle bozuk adam dildin kaf dağı sen ne ara kendini bozdun site sunucu için admin için kendini sattın kardeş unutma insana ekmek ile su kadar şeref hasiyet onurda lazım ikşncisi ikra bacım sizle az sohbet ettik siz ne ara bu olaydan haberdar oldunuz size yazan bendim unutunmu beni attılar dedim küfür edildi dedim de siz bana kafa dağına söhle dediniz utanmadna şimdi burda sizdemi, o karaktersiz adamın tatrafında oldunuz unutmayın sizi unutmam kimsede unutmaz buda yanımnıza kalmaz evinizde ananız bacınız evladfınız kardeşiniz var ise inşallah çıkar bu sustuğunuz haksızlık unutmayın dilsiz şeytan olmayın adam gibi hakkı deyin bir adamın fikrini beğenmedin diye onun anasına küfür etme hakını size kim verdi allahmı peygambermi yoksa türkiye cumhuriyeti kanunlarımı bunu kendinize sorun |
Sevgili
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Lütfen Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kardeşim , Kim oLduğunu ßiLmem Tanımamda.. Şimdi Sana Şu Soruyu Sormak İstiyorum :) Müsaden oLursa.. 21 YıLdır SanaLdasın .... 21 YıLdır SanaLda Hiç mi Küfür Görmedin . Hiç Mi Sana Sövülmedi.. Hiç mi Sen ßirisine Sövmedin... Dostum Sövmedim Dersen Yalan SöyLersin... Görmedim Dersen YaLan SöyLersin... 21 YıLdır SanaLda Hiç Denk Gelmedim DerSen Yine YaLan Söylemiş oLurSun... Şimdi Sadede GeLeLim :))) Kaf_Dağı ve ıkRa İsimli Arkadaşlar ßu Zaman Kadar Gördüğüm SanaLdaki En Dürüst ve Doßra KiŞiLer.. Şimdi ßu İnSanLarLa Derdinin Ne oLduqunu SöyLede ßiLeLim ßoş Yere VeryanSın Ederek Uzun Uzun Yazmaya GeRek Yok... DüRüSt oL Kafi..