| İçeriği Görebilmeniz için Üye olmalı / Giriş Yapmalısınız..! | | Alıntı: kahlan Nickli Üyeden Alıntı
ikra hanım senin olduğun site kaf dağının yeri o adamı eskşiden tanırım kardeş ne senin sitenle nede başkası ile derdimiz yok anamıza küfür edildi onun derdindeyiz bunu diyim ikincisi sizlerin demesine göre ana kutsal dil anaya küfür edilir karşıdaki adamın fikrini beğenmezen o adam seni bilimsel olarak ispatlarla alt ederse size göre küfür etmek hak bunuda anladık öğrenmiş oldum amacvım sizin sitenize sunucuza zarar vermek dil adım başı sucu bacım derdim ne senin siten ne sensin ben,m derdim pislik eden hayanlarla tm bu kim olursa olsun bunu gerekise sanalda bütün forumlara tek tek ararım o iti evinden çıkmaz hala geittirim ki, millet ne mal karaktersiz olduğunu bilsin senin yaşın bellkiki ufak bacım sen başkasrının sözünü ile bana yazma kendi elini vijdanına koy sana küfür etseler tşkmü ededrdin buna cvp ver yeter bacım ana kutsaldır vatan gibi sen bilmesin sizin tuzunuz kuru siz sanalda ancak şoy yaparsınız bizde bedel öderiz kardeşimizi gömerek bu vatan için topğrağa sana abi tavsiyem orayı terket | Sabır diyorum ve O mekan benim Arkadaş.. Siz biLip biLmeden bir çaba içerisindesiniz.. Sizide anladık ..Sizi yönlendirenler her kimse IkRa kızdan seLam iLetin derim .. ;)
Ve bu Kirli ilişkiler içindesiniz Lafını bana açıklamanızı hala bekLemekteyim ..?