Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2020, 20:56   #10
IkRa
IkRa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kahlan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bak ben diye ceğimi dedim bacım sizin kirli ilişkileriniz vars ise o sizin sorununuz size yine diyorum madem kardeşin özel hareketçı bende sana tek tek kardeşlerimin ne iş yaptığını görev yerleri ile diyim abimin birisi siirt dağ komando tuğay komutanı metin eştürk.bir abim özel kuvvetler doğu ve güneydoğu bölge komutanı yardımcısı rutbetsi tüm general bir kardeşim binbaşı ikzce dağ domandıo tabur komutanı tek tek abine sor araştırsın eğer birisi yalan ise ozaman gel yüzüme tükür ama bana sanalda karaktersiz haysşiyetsiz anaya küfür eden leri savunma sana sordum sana yada anana küfür edilse sesizmi kalırsın evet yada hayır deki göre herkes kimin ne olduğunu

Efendim sizin şahsi bilgileriniz veya sizin şu bu o gibi gelin bakın demeniz bile hata .. neyi ispatlama içerisindesiniz..?
Bu eylemi gerçekleştirmekteki amacınız nedir..?
Yada neyin kafasını yaşamaktasınız..?
Kirli ilişkileriniz derken neyi ima ediyorsunuz..?

Haddinizi biLin derim önceLikLe.. BiLip biLmeden yorumda atıfta buLunuyor insanları karalam politikası içine giriyorsunuz.. Saçma sapan eylemizi benim mekanımdan Benim üzerimden benim eş dostlarımdan çekin derim.. Yaşınız epeyce benden büyük fakat kullandığınız uslup, kullandığınız keLimeleri seçerek kuLLanın derim.. Kirli işler derken neyi ima etmektesin sen Arkadaş .. Hayırdır .. Sakın bana buLaşmayın derim.. İnsanı akşam akşam çileden çıkartmayın ..
Gidin kime bulaşacaksanız bulaşın yahu.. Saygıyla kelimelerimi bir büyüğüm diyerek seçmekte ve yorumunuza cevap vermekteyim.. Bir adım geri atın adımlarınızı Arkadaş.. Allah Allah ..

Bu kadar Ütopik düyayı kaileye alacaksanız girmeyin efendim .Ne işiniz var oki size bu tarz insanlar aykırı görüşlü insanların olduğu bir dünyada ne işiniz var ..Tövbe yarabbim..

Forumdan AyrıLdığımı biLin isterim..Hadi YoLunuz açık oLsun AhaLi..

SaygıyLa kaLınız.. ~IkRa..