Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2020, 20:50   #9
kahlan
kahlan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
IkRa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bakın Efendim Annenizden Kardeşiniz den vs bahsetmektesiniz.. Bu Vatan ve Millet Toprak Bayrak Ezan vb gibi Aşk ile mesleğini icra etmiş ve halihazırda icra eden PöH bir insanın kardeşi ve Milliyetci ruhunu savunan biri olarak Şahsım adına offLineyi uzun yıLLardır tanırım.. Peki ya siz kaç senedir offLine'yi tanımaktasınız ki..?

Sizin o insana yapıştırma yaptığınız pkk lafına o insanın tepki vermesi doğaldı diye düşünmekteyim.. Bende olsam aynı eylemi gerçekleştirirdim..Bu tutumda eylem sergilemeniz başlı başına hata içerikli bir davranış diyorum siz konuyu farkLı yerLere çekmekte ısrar ediyorsunuz..

Lütfen sağ duyu ararken szde sağduyulu oLun derim.. Ütopik br dünyadasınız ve kimse kimseyi sevmek zorunda değiLidir fakat her bir birey saygı duymak zorundadır .. İnsanları tanımadan onlara bu denLi imalarda bulunnan biri olarak Siz ve sizin gibi düşünenlerinde varolduğunu unutmayınız derim..

Tekrardan yeniLemek istiyorum üzerine basa basa

Eğerki; bu eylemi gerçekleştirmek adına x kişiler sizi yönlerdiriyorsa vazgeçin derim .. Mekanımın adını kimse bu ütopik dünyada karalayamaz.. Önce kendini silkelemesi ve kendini yoklaması gerekmektedir düşüncesindeyim..
bak ben diye ceğimi dedim bacım sizin kirli ilişkileriniz vars ise o sizin sorununuz size yine diyorum madem kardeşin özel hareketçı bende sana tek tek kardeşlerimin ne iş yaptığını görev yerleri ile diyim abimin birisi siirt dağ komando tuğay komutanı metin eştürk.bir abim özel kuvvetler doğu ve güneydoğu bölge komutanı yardımcısı rutbetsi tüm general bir kardeşim binbaşı ikzce dağ domandıo tabur komutanı tek tek abine sor araştırsın eğer birisi yalan ise ozaman gel yüzüme tükür ama bana sanalda karaktersiz haysşiyetsiz anaya küfür eden leri savunma sana sordum sana yada anana küfür edilse sesizmi kalırsın evet yada hayır deki göre herkes kimin ne olduğunu