Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2020, 20:45   #8
IkRa
IkRa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
kahlan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ikra hanımm kardeşim vatan millet sevdalı olmak sanalda şow yapmakla caz yapmakla olmaz gelirsin malatyayaya anama sorarsın 32 yaşında dağ gibi subay oğlunu vatana şehit veren anama gelir sorarsın vatanın namusun bayrağın anlamını sanalda senin yada offline denen karaktersiz adamın şow yapması ile olmaz vatan sevdası bu ne itler gördük dünya malı ,için vatanını namusunu satanları bunu kafana sok önce bana kimi savunduğunu deme zaten ne demiş atalarımız arkadaşını söyle senin kim olduğunu diyem yine diyorum sanada o şerefsiz adama sen daki terörirsletle aynısın kafa yapın aynı sohbetin başına bakın hele bana ben ataisim diyen bir adamın vatan millet aşkı nekdar ciddi allah için ikra bacım sen sen ol elin davuşunu çalma anan bacın kardeşin vardır dimi unutma bunun bana bunu yapan yarın başkasınada yapar kim olursa olsun ben tek tek sizin analarına küfretmsem ödeşirmiyiz zorunuza gitmezmi allah aşkına sen bari sağ duluyu ol adminlik yetki için eğilme bacım satma kendini dik durki itibarın olsun bütün sanalda iki itin yanında itibar önemli dil allahın yanındkai değerin önemli tm gel malatyaya seni anamla görüştürem 85 yaşında vatana evladını şehit vermiş ana senin savunduğun çakal it adam dil benim anam benimmm

Bakın Efendim Annenizden Kardeşiniz den vs bahsetmektesiniz.. Bu Vatan ve Millet Toprak Bayrak Ezan vb gibi Aşk ile mesleğini icra etmiş ve halihazırda icra eden PöH bir insanın kardeşi ve Milliyetci ruhunu savunan biri olarak Şahsım adına offLineyi uzun yıLLardır tanırım.. Peki ya siz kaç senedir offLine'yi tanımaktasınız ki..?

Sizin o insana yapıştırma yaptığınız pkk lafına o insanın tepki vermesi doğaldı diye düşünmekteyim.. Bende olsam aynı eylemi gerçekleştirirdim..Bu tutumda eylem sergilemeniz başlı başına hata içerikli bir davranış diyorum siz konuyu farkLı yerLere çekmekte ısrar ediyorsunuz..

Lütfen sağ duyu ararken szde sağduyulu oLun derim.. Ütopik br dünyadasınız ve kimse kimseyi sevmek zorunda değiLidir fakat her bir birey saygı duymak zorundadır .. İnsanları tanımadan onlara bu denLi imalarda bulunnan biri olarak Siz ve sizin gibi düşünenlerinde varolduğunu unutmayınız derim..

Tekrardan yeniLemek istiyorum üzerine basa basa


Eğerki; bu eylemi gerçekleştirmek adına x kişiler sizi yönlerdiriyorsa vazgeçin derim .. Mekanımın adını kimse ve Mekanımda buLunan Her bir insan için bu ütopik dünyada karalayamaz.. Önce kendini silkelemesi ve kendini yoklaması gerekmektedir düşüncesindeyim..

________________



Forumdan AyrıLdığımı biLin isterim..Hadi YoLunuz açık oLsun AhaLi..

SaygıyLa kaLınız.. ~IkRa..


Konu IkRa tarafından (20 Kasım 2020 Saat 20:48 ) değiştirilmiştir..